پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۶/۰۷/۲۳
بسیج نظافت و پاكسازی عمومی در دانشگاه
در راستای پیشنهاد فرماندار محترم بهبهان و برنامه ریزی های صورت گرفته برای نظافت و پاکسازی عمومی شهرستان، صبح امروز ریاست دانشگاه و اعضای هیات رئیسه با همراهی جمعی از پرسنل  دانشگاه اقدام به پاکسازی محوطه های بیرونی و درونی دانشگاه کردند.
در این طرح یک هفته ای  که از 18 تا 24 مهر برگزار می شود بنا به پیشنهاد فرماندار بهبهان،علاوه بر مشارکت شهروندان از مسئولان شهری نیز برای شرکت در طرح دعوت به عمل آمد و در روزهای گذشته اقدامات قابل توجه ای در شهر صورت گرفت.
دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه نیز با حضور در این مراسم گفت:اجرای چنین طرح هایی باعث می شود که شهروندان بیش از پیش به پاکیزگی اهمیت دهند و هدف مسئولان از برگزاری چنین مراسماتی، نهادینه کردن فرهنگ نظافت و رعایت بهداشت در سطح شهر به‌دست مردم و شهروندان است و ما نیز با اهمیت دادن به این موضوع و معطوف نشدن به یک روز و یک هفته ،در تمام طول سال می توانیم محل زندگی خود را با تعامل و همکاری پاکیزه نگه داریم.