سه‌شنبه, 4 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۶/۰۸/۱۳
دیدار سرپرست اداره تربیت بدنی شهرستان با ریاست دانشگاه در راستای همكاری های دو جانبه
مهدی عسکری سرپرست اداره تربیت بدنی شهرستان بهبهان صبح امروز در بازدیدی از دانشگاه، با دکتر سید نژاد نیز دیدار و گفتگو کرد.
دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه وآقای عسکری صبح امروز در نشستی که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد ، مقرر نمودند از ظرفیت های هم در قالب تفاهم نامه جهت برگزاری مسابقات مشترک و فعال سازی هیات های ورزشی شهرستان در راستای افزایش نشاط و سلامت جامعه و به ویژه جوانان و دانشجویان استفاده نمایند.
دکتر سید نژاد نیز با اعلام حمایت همه جانبه دانشگاه در تمامی ابعاد برای کمک به توسعه شهرستان و به ویژه توسعه ورزش و جوانان برای آقای عسکری آرزوی موفقیت نمود.
شایان ذکر است دکتر ضیایی معاونت دانشجویی،آقای یغمایی مدیر تربیت بدنی ، دکتر صالحی ویسی مدیر حوزه ریاست و آقای نجفی رئیس هیات کوهن
وردی از دیگر حاضرین در این جلسه بودند.