سه‌شنبه, 4 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۶/۰۸/۱۶
جزئیات خاكسپاری شهید گمنام در دانشگاه
در ایام اربعین سرور و سالار شهیدان، پیکر پاک و مطهر یکی از شهدای گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس به اهواز منتقل شد.
پیکر پاک و مطهر یکی از شهدای گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس از معراج شهدای تهران به اهواز منتقل شد.
پیکر پاک این شهید والامقام در آستانه اربعین سرور و سالار شهیدان با استقبال مردم، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری به اهواز و استان خوزستان انتقال یافت.آیین استقبال از پیکر پاک این شهید در فرودگاه بین‌المللی اهواز برگزار شد و مردم خوزستان این مسافر کربلا را دربرگرفتند.
شهید موزد نظر 17 ساله بوده که در عملیات کربلای چهار به شهادت رسیده و به تازگی در تفحص منطقه ام الرصاص پیدا شده است.قرار است پیکر پاک این شهید گمنام در روز 22 آبان در دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان آرام ‌گیرد.