جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۶/۰۸/۲۱
استقبال از ورود شهید گمنام
همزمان با دهه آخر صفر آئین استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس با حضور اقشار مختلف مردم در بهبهان برگزار شد.
پیکر مطهر این شهید گمنام امروز از معراج شهدای اهواز به شهر بهبهان منتقل شد و مورد استقبال اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا ،ایثارگران و جامعه دانشگاهی شهر قرار گرفت.
آئین استقبال از پیکر مطهر این شهید گمنام از میدان شهدای مدرسه پیروز آغاز شد و پیکر شهید تا سپاه پاسداران مشایعت شد.
قرار است آئین وداع با این شهید گمنام با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا ،ایثارگران و جامعه دانشگاهی شهر ،از ساعت 19:30  امشب در امامزاده حیدر (ع)  برگزار شود.
آیین تشییع پیکر پاک این شهید 17 ساله و گمنام دفاع مقدس که در کربلای چهار به شهادت رسیده و بتازگی در منطقه ام الرصاص تفحص شده است ، از ساعت 9 صبح فردا دوشنبه 22 آبان ماه آغاز  و شهید در کنار مسجد منیر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بخاک سپرده می شود.