شنبه, 1 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۱/۲۱
آغاز طرح مهارت آموزی فارغ التحصیلان دانشگاهی
صبح امروز دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در برنامه روی خط خبر که از شبکه خبر پخش شد به تشریح فعالیتهای صورت گرفته در این باره پرداخت و در قسمتی از صحبت های خود با اشاره به برنامه جامع کارآفرینی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان گفت:
طرح جاک یک طرح جامع کارآفرینی است که در بهبهان استارت زده شده و در قالب این طرح یک همکاری بسیار جدی با سازمان فنی و حرفه ای صورت گرفته و امیدواریم این کاری که در بهبهان دارد صورت می گیرد را بتوانیم در سایر دانشگاه ها نیز دنبال کنیم و ما هم حتما از این برنامه ها حمایت می کنیم تا زمینه دانش افزایی بیشتر برای ورود کارآمد فارغ التحصیلان دانشگاهی در محیط کار و بازار فراهم شود.
وزیر علوم چندی پیش از آغاز طرح مهارت آموزی فارغ التحصیلان دانشگاهی کشور خبر داده و گفته بود این طرح بزودی در تمام دانشگاههای کشور اجرایی خواهد شد.
شایان ذکر است دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان چندی پیش از سوی وزارت علوم به عنوان پایلوت ملی دانشگاه کارآفرین معرفی و برنامه کارآفرینی این دانشگاه با دستور قائم مقام وزیر علوم جهت الگو برداری به سایر دانشگاه ها ارسال شد و برنامه جامع کارآفرینی آن با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری رونمائی شد.