چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
دیدار با فرمانده پایگاه پدافند هوایی و رادار بهبهان
صبح امروز دکتر سید نژاد به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز ارتش از پایگاه پدافند هوایی و رادار بهبهان بازدید نمود.
در این ملاقات دکتر سید نژاد با  تجلیل از رشادت‌های ارتش جمهوری اسلامی ،از تلاشهای سرهنگ ساجدی پور  و دیگر پرسنل این واحد تقدیر نمود.
در ادامه این دیدار زمینه های همکاری های دانشگاه و مجموعه پدافند هوایی و رادار بهبهان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر گردید زمینه مهارت آموزی نیروها و خانواده های پرسنل و توسعه همکاری های علمی و فنی و مهندسی مورد نیاز پیگیری شود.
دکتر سید نژاد با اشاره به تاثیر گذاری دانشگاه در کمک به حل مسائل جامعه و بویژه منطقه تاکید کرده و ابراز امیدواری کرد این ارتباطات بتواند بخشی از مشکلات جامعه را کاهش دهد.
سرهنگ ساجدی پور فرمانده پایگاه پدافند هوایی بهبهان  نیز در ادمه  از تلاشهایی صورت گرفته دانشگاه در حوزه کار آفرینی و مهارت آموزی تقدیر و تشکر کرد.