شنبه, 1 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۸/۰۱
نشست راهبردی توسعه همكاری های دانشگاه و شركت بهره برداری مارون
در راستای گسترش همکاری و ارتباط با صنعت، با برنامه ریزی دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه جلسه ایی با رئیس کمیته تحقیقات شرکت بهره برداری سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون برگزار شد.

در این جلسه که با حضور رئیس کمیته تحقیقات شرکت بهره برداری سد ، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون،معاون آموزشی و پژوهشی ،معاون اداری مالی و مدیریت منابع ، مدیر حوزه ریاست و رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد راه های ایجاد و راه اندازی پژوهشکده انرژی و گسترش فعالیت های پژوهشی و فناوری و  توسعه کسب و کارهای مرتبط با ماموریت شرکت آبیاری مارون و توانمند سازی دانشجویان و کارکنان شرکت و اعضای هیات علمی دانشگاه  مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه مقرر گردید به گونه ای برنامه ریزی شود که در آینده ای نزدیک و تا قبل از پایان سال جاری پژوهشکده انرژی افتتاح و برگزاری  دوره های آموزشی ویژه کارکنان و خانواده های شرکت نیز از طرف دانشگاه در قالب تفاهم نامه همکاری پیگیری  و اجرا شود.