شنبه, 15 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۹/۱۲
برگزاری نشست اینترنت اشیاء با رویكرد شهر فناور
نشست هم اندیشی " اینترنت اشیاء با رویکرد شهر فناور " در سالن جلسات دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید.

این نشست هم اندیشی با حضور نمایندگانی از فرمانداری، ، سد و شبکه آبیاری مارون، شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی بهبهان، اداره آموزش و پرورش، اداره صنعت، معدن و تجارت و بخش خصوصی، مسئولین و اعضاء هیأت علمی دانشگاه و توسط پردیس پارک علم و فناوری و با همکاری مرکز جوار دانشگاهی دانشگاه صنعتی خاتم الأنبیاء بهبهان برگزار گردید.

از جمله محورهای بحث در این نشست، تبادل نظر و تصمیم گیری پیرامون چگونگی برگزاری نمایشگاه اینترنت اشیاء در هفته پژوهش بود که پس از صحبت حضار مقرر گردید در راستای  شناسایی تیم های فعال و توانمند در زمینه هوشمند سازی و ایجاد فضای تمرین ، رقابت و استفاده از ظرفیت جوانان شهرستان بهبهان در فعال سازی تیم های استارتاپی و آماده سازی زیرساخت ها برای سرمایه گذاری بخش خصوصی نمایشگاه اینترنت اشیا و کارگاه اینترنت اشیا، برگزار گردد.

راهکارها و تبادل تجربیات  و مسابقه انتخاب بهترین تیم از نظر ایده و کارکرد  با محورهای  حمل ونقل نوین و کنترل ترافیک هوشمند بر مبنای اینترنت اشیا ، تکنولوژیهای نوین ساختمان و خانه هوشمند ، کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا و بهینه سازی مصرف انرژی مبتنی بر اینترنت اشیا  اهداف نمایشگاه اینترنت اشیا و کارگاه اینترنت اشیا می باشد که در 26 آذرماه برگزار می گردد.