شنبه, 1 ارديبهشت 1403 EN
selectedimage
مدارك ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مقطع كارشناسی ارشد 93

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد 93

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان آزمون تحصیلات تکمیلی سال 1393 دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص)  بهبهان، بدینوسیله مدارک لازم ، زمان و مکان ثبت نام و اطلاعات تکمیلی در خصوص ثبت نام پذیرفته شدگان مذکور بشرح ذیل اعلام می گردد .

مدارک لازم :

1)اصل مدرک یا گواهی موقت مقطع کارشناسی که در آن معدل دوره کارشناسی (لیسانس) قید شده باشد و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد به انضمام یک برگ تصویر از آن.

***پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نمی باشند(فارغ التحصیلان 31/6/93  ) لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کارشناسی برای یا محتوای فرم شماره 14دفترچه راهنمارا ارائه نمایند.

توجه:لازم به ذکر است فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته ملزم به ارائه گواهی معدل هر دو مقطع می باشند .

2) اصل شناسنامه و کارت ملی به انضمام دو سری تصویر شناسنامه از تمام صفحات - تصویر کارت ملی پشت و رو به همراه اصل آنها

3) 6 قطعه عکس 4×3 (برادران 12 قطعه عکس پشت نویسی شده)

4) حکم کارگزینی و مجوز ادامه تحصیل از اداره مربوطه در صورتی که کارمند باشند.

5) ارائه مدرک نظام وظیفه (ویژه برادران) و یک تصویر از آن

6)پذیرفته شدگانی که به عنوان سهمیه قبولی رزمندگان در فایل اطلاعات مشخص می باشندلازم است معرفی نامه رسمی از ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارائه نمایندهمچنین لازم است فرم شماره 11دفترچه راهنما را تکمیل نمایند.

7)اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی برای فارغ التحصیلان رتبه اول کارشناسی که با امتیاز رتبه اولی پذیرفته شده است.( فرم شماره 13 دفترچه راهنما )

7) تکمیل ، چاپ و امضاء فرم های زیر و تحویل آنها در روز ثبت نام

****الف ) فرم شماره 11 جهت سهمیه رزمندگان

****ب ) فرم شماره13 جهت فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی دانشگاه ها

****پ ) فرم شماره 14 نمونه فرم مدرک کارشناسی و معدل برای فارغ التحصیلان 31/6/93

****ت) فرم شماره 16 : برگ تقاضانامه برای بهره مندی از مزایای آموزش رایگان در دانشگاههای و موسسات آموزش عالی کشور ) برای پذیرفته شدگان دوره روزانه در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال 93

****ت) فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی پذیرفته شده در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال 93

****ج)  فرم درخواست معافیت تحصیلی جهت پذیرفته شدگان پسر

****چ) فرم مشخصات فردی جهت کلیه پذیرفته شدگان

مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت دانشجویی :

1 -      تصویر صفحه اول شناسنامه دانشجو

2 -      تصویر کارت ملی دانشجو

3 -      یک قطعه عکس تمیز ( بدون خط خوردگی ) و پشت نویسی شده

4 -      واریز مبلغ 000/50(پنجاه هزار ) ریال  به حساب شماره : 2177272324007 نزد بانک ملی به نام : رابط مرکز وجوه حاصل از فروش جزوات و نشریات

زمان ثبت نام :

روزهای دوشنبه - سه شنبه - چهارشنبه مورخ 24 ، 25 و 26 شهریور ماه 93 از ساعت 8:30 الی 14

مکان ثبت نام :

بهبهان- ابتدای جاده دیلم-دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان-دانشکده فنی مهندسی

تذکرات

-        معدل لیسانس پذیرفته شده باید با معدلی که قبلا در فرم تقاضا نامه ثبت نام اینترنتی به سازمان اعلام نموده، یکسان باشد، بدیهی است از ثبت نام آن دسته از داوطلبانی که دارای مغایرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرک آنان کمتر از معدل اعلام شده به این سازمان باشد) جدا خودداری خواهد شد.

-        حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت نام الزامیست و ثبت نام منحصرا در تاریخهای اعلام شده و با ارائه مدارک کامل مندرج در این اطلاعیه صورت می پذیرد.

دانلود نمونه فرم ها