پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۳/۰۶/۲۳
selectedimage
زمان و مدارك ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دوره كارشناسی نیمسال اول سال تحصیلی 94-93

بسمه تعالي

ضمن تبریک خير مقدم به شما پذیرفته شدگان گرامی، بدينوسيله به اطلاع مي رساند نام نويسي پذيرفته شدگان به صورت حضوري صورت مي پذيرد . لذا خواهشمند است به نکات و موارد ذيل توجه فرمایید:

الف - پذيرفته شدگان عزيز بايد طبق برنامه زمان بندي شده زير و با در دست داشتن مدارک لازم جهت نام نويسي و تكميل فرمهاي مربوطه كه در همين سايت قرار داده شده است به دانشگاه صنعتي خاتم الانبياء بهبهان مراجعه نمايند.

روز

تاريخ

حرف اول نام خانوادگي

شنبه

29/6/93

حروف الف تا خ

یک شنبه

30/6/93

حروف د تا ظ

دوشنبه

31/6/93

حروف ع تا ي

-         زمان ثبت نام فقط در وقت اداری از ساعت 7:30صبح لغايت 15بعد ازظهر می باشد.

-         مكان ثبت نام  استان خوزستان - شهرستان بهبهان – ابتداي جاده ديلم – دانشگاه صنعتي خاتم الانبياء بهبهان – ساختمان دانشكده فني و مهندسی

-         توجه:حضور شخص دانشجو جهت ثبت نام الزامی میباشد

ب - هر يک از پذيرفته شدگان مي بايست بر حسب مورد يکي از موارد ذيل را در زمان مراجعه به اداره آموزش كل دانشگاه تحويل دهند.

1- اصل شناسنامه و 2 برگ فتوکپي از تمام صفحات آن

2- اصل کارت ملي و 2 برگ فتوکپي از آن

3- شش قطعه عکس 4*3 رنگی تمام رخ با پشت نويسي مشخصات شناسنامه اي ( عکسها بایستی در سال جاری گرفته شده باشند.)

4- اصل گواهي پيش دانشگاهي يا گواهي موقت با ذکر تاريخ ، سال و ماه اخذ مدرک( توجه: تاريخ درج  فارغ التحصيلي بايد حداکثر تا تاريخ 31/6/1393 باشد  ومهر اداره آموزش پروش منطقه یا شهرستان در این مدرک الزامی میباشد) به همراه يک برگ تصوير از آن  جهت دانشجویان مشمول 2 نسخه

5- اصل گواهي ديپلم متوسطه يا گواهي موقت آن به همراه يک برگ تصوير از آن

*تبصره

5-1-کساني که گواهي موقت پيش دانشگاهي و گواهي ديپلم موقت  خود را در زمان ثبت نام  تحويل         مي دهند مي بايست اصل گواهي پيش دانشگاهي و اصل ديپلم خود را حداكثر تا پايان بهمن ماه تحويل آموزش کل دانشگاه نمايند.

5-2- دارندگان مدرک ديپلم نظام قديم لازم است گواهي ديپلم متوسطه به همراه يک برگ تصوير از آن را ارائه نمايند.

6- ريز نمرات دوره پيش دانشگاهي و ديپلم متوسطه به همراه يک برگ تصوير از آن

*تبصره

7-1- مدرک کارداني دانش آموختگان دوره کارداني پيوسته به شرطي که ميانگين معدل کل آنها 14 تمام و بالاتر باشد به جاي مدرک پيش دانشگاهي ملاک عمل واقع مي شود بديهي است واحدهاي درسي گذرانده شده اين دسته از پذيرفته شدگان قابل معادل سازي نمي باشد.

8- ارائه گواهي نامه انجام خدمات قانوني مقرر (طرح لايحه نيروي انساني )، براي پذيرفته شدگان داراي مدرک کارداني گروه آموزشي پزشکي که پايان طرح نيروي انساني آنها براي پذيرفته شدگان نيمسال اول حداکثر 31/6/1393 و براي پذيرفته شدگان نيمسال دوم 30/11/1392 مي باشد.

9- مدارکي که وضعيت نظام وظيفه شخص را با توجه به يکي از بندهاي مندرج در دفترچه شماره يک آزمون سراسري مشخص نمايد. اين مدارك شامل يكي از موارد زير مي باشد:

الف- اصل کارت پايان خدمت به همراه يک برگ تصوير از پشت و روي آن

ب- اصل کارت معافيت کفالت يا پزشکي دائم يا کارت معافيت زمان صلح با فرم کامپيوتري به همراه يک برگ تصوير از آن

ج- اصل کارت معافيت موقت در مدت اعتبار آن به همراه يک برگ از تصوير آن

د- ارائه اصل موافقت نامه از يگان مربوطه براي پرسنل نيروي نظامي و انتظامي جمهوري اسلامي ايران

ه- ارائه اصل موافقت از شوراي مديريت حوزه علميه قم براي طلبه ها به همراه يک تصوير از آن

و- ارائه اصل برگ اعزام به خدمت مهلت دار (مشرط به اینکه موعد اعزام آن 18/07/90 به بعد باشد همراه یک برگ تصویر آن)

ز- ارائه اصل موافقت نامه از بالاترين مقام وزارت يا سازمان مطبوع براي متعهدين خدمت در وزارتخانه ها و سازمان ها به همراه يک برگ تصوير از آن

ط- ارائه اصل گواهي ترخيص از سربازي به شرط نداشتن غيبت به همراه يک برگ تصوير از آن

ظ-کپی شناسنامه و کارت ملی

10- اصل حکم مرخصي ساليانه يا موافقت نامه کتبي و بدون قيد و شرط سازمان مطبوع براي کارمندان دول

11- ارائه رسيد پستي مربوط به تأييديه تحصيلي دوره پيش دانشگاهي يا ديپلم قديم متوسطه ، پذيرفته شدگان  مي توانند با در دست داشتن کپي مدرک پيش دانشگاهي يا ديپلم نظام قديم به باجه پستي واقع در سالن ثبت نام مراجعه و جهت تکميل فرم مذکور و ارسال آن به اداره آموزش و پرورش محل اخذ مدرک اقدام نمايند.

12- پرداختي شهريه ثابت و متغير جهت پذيرفته شدگان نوبت دوم (شبانه) (مبلغ شهریه ثابت و متغیر در اطلاعیه بعدی اعلام خواهد شد)

توصيه مي شود پذيرفته شدگان عزيز يک نسخه کپي از کليه مدارک تحويلي را نزد خود نگه دارند.

تبصره: فرزندان کارکنان رسمی و پیمانی شاغل و بازنشسته وزارتین (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و خدمات پزشکی ) از تخفیف 50% ثابت و متغیر در طی تحصیل دوره شبانه برخوردار می باشند.

مدارک مورد نیاز:

-         معرفی نامه از اداره مربوطه

-         آخرین حکم کارگزینی

13- پذيرفته شدگان شاهد و ايثارگر و فرزندان جانباز 25 درصد و بالاتر از آن بايد مدارک ذيل را همراه داشته باشند:

الف: کپي صفحه اول شناسنامه  1عدد

ب: کپي کارت ملي 1عدد

ج: کپي کارت بنياد شهيد 2 عدد

د: دو قعطه عکس پشت نويسي شده

ه: کپي کارنامه ديپلم اعدد

ه:کپي کارنامه پيش دانشگاهي اعدد

و: کپي کارنامه کنکور اعدد

ز: دو معرفي نامه از بنياد شهيد محل سکونت كه يکي از آنها بايد جهت معرفي به دانشگاه صنعتي خاتم الانبياء بهبهان و ديگري جهت معرفي به بنياد شهيد شهرستان بهبهان باشد.

14- جهت تشکيل پرونده آموزشي در دانشکده مدارک ذيل مورد نياز مي باشد:

الف: يک قطعه عکس 4*3 همراه با پشت نويسي

ب: کپي صفحه اول شناسنامه 1 عدد

ج: کپي کارت ملي 1 عدد

15- مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت دانشجویی
:

1 -      تصویر صفحه اول شناسنامه دانشجو

2 -      تصویر کارت ملی دانشجو

3 -      یک قطعه عکس تمیز ( بدون خط خوردگی ) و پشت نویسی شده

4 -  واریز مبلغ 50000 (پنجاه هزار ) ریال  به حساب شماره : 2177272324007نزد شعبه بانک ملی مرکزیبه نام : رابط مرکز وجوه حاصل از فروش جزوات و نشریات

توجه: ارائه مدارک درخواستی الزامی است ودر صورت نواقص مدارک تا تکمیل مدارک از ثبت نام آنها جلو گیری خواهد شد

در خاتمه اعلام مي دارد پذيرفته شدگان جهت پاسخگويي به سوالات در خصوص خوابگاه به سايت دانشگاه بخش حوزه معاونت دانشجويي مراجعه نمايند.