جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
بزرگداشت شهدای مدرسه پیروز بهبهان

مزار شهدای گرانقدر مدرسه راهنمایی پیروز بهبهان ، با حضور پرسنل و اساتید دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان عطر افشانی و غبار روبی شد. چهارم آبان 1362 مدرسه راهنمایی پیروز بهبهان با موشک های رژیم بعثی به خاک و خون کشیده شد و در آن فاجعه دلخراش، 69 دانش‌آموز، چهار معلم و یک مستخدم به شهادت رسیدند همچنین 130 نفر از دانش‌آموزان و 10 نفر از معلمین در این واقعه مجروح شدند .در مراسمی که امروز و به همین منظور برگزار شد شرکت کنندگان ضمن برگزاری زیارت عاشورا مزار شهدا را عطر افشانی و غبار روبی کردند و با آرمان های والای شهدای گرانقدر و امام شهداء تجدید میثاق کردند.در این مراسم که با خاطره گویی آقای جمشید ابوعلی یکی از بازماندگان این حادثه همراه بود شرکت کنندگان با نثار فاتحه و اهدای گل، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند. شایان ذکر است روز چهارم آبان روز ملی بهبهان نامیده می شود.