جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۳/۰۸/۲۷
برگزاری شانزدهمین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 5 كشور
شانزدهمین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 5 کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان در تاریخ 21 و 22 آبان ماه در تالار اجتماعات هتل مارون برگزار شد . هدف از برگزاری این جلسات که بصورت چرخشی در دانشگاه های منطقه 5 برگزار می گردد هم اندیشی و بحث و بررسی مسایل فرهنگی دانشگاه ها و آشنایی بیشتر با جایگاه دانشگاه میزبان و استفاده از تجربیات آنها می باشد .در آیین افتتاحیه این نشست که با ذکر تلاوتی چند از آیات قرآن کریم آغاز شد جناب آقای دکتر توکلی ریاست دانشگاه و حاج آقا نصیری مشاور فرهنگی دانشگاه در سخنانی به ماهیت فرهنگ در جامعه دانشگاهی امروز پرداختند و اهمیت فرهنگ و اصلاح آن را در جامعه دانشگاهی متذکر شدند . در ادامه جناب آقای حاج علی بهبهانی به عنوان مدیر عامل بنیاد خیریه بهبهانیان و رییس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان بهبهان به بیان خدمات و معرفی خود پرداختند.بس از آن کارگاه های این نشست آغاز و در این کارگاه ها مدیران فرهنگی دانشگاه ها به تبادل نظر و بررسی مشکلات پیش رو و ارایه تجربیات برای اخذ بهترین تصمیم و تصویب آنها پرداختند . این نشست با بحث و تبادل نظر پیرامون مباحثی از جمله ترویج زندگی اسلامی ایرانی ، برنامه های فرهنگی مورد نیاز اساتید و کارکنان و دانشجویان ، مشکلات فرهنگی و اجتماعی در خوابگاه های خودگردان و ... در روز دوم ادامه خواهد یافت .

روز دوم نشست مدیران فرهنگی اجتماعی دانشگاه های منطقه 5 کشور با سخنرانی دکتر پولادی ریاست محترم دانشگاه سلمان فارسی کازرون آغاز شد که ایشان در سخنان خود منظور از فرهنگ را فرهنگ اسلامی و قرآنی اعلام و خواستار آفت شناسی و آسیب شناسی فعالیتهای فرهنگی برای بهبود فعالیتهای آینده شدند.

در ادمه از آقای مهدی مومن زاده دبیر قبلی سمینار با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد.

سپس آقای عسکری مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر سازماندهی تشکل های فرهنگی و ملزم نمودن آنها به رعایت قوانین ،به تبیین سیاست های دولت تدبیر و امید در مسائل فرهنگی اشاره نمودند.

سپس دکتر عباس خادم الحسینی کارگاه سبک زندگی ایرانی و اسلامی در دانشگاه ها را برگزار نمود که مورد استقبال مدیران فرهنگی قرار گرفت.

پایان بخش نشست بازدید از اماکن زیارتی و سیاحتی بهبهان بود که استاد دولتی مختاران جامعه شناس و آگاه به تاریخ و فرهنگ بهبهان ضمن بازدید قدمت و تاریخ اماکن رابه میهمانان توضیح می دادند .