چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
برگزاری همایش شب شعر عاشورایی بمناسبت هفته بسیج

مراسم شب شعر عاشورایی که بمناسبت هفته بسیج باحضور از آقای خیران پور فرمانده سپاه و حضور شعرا و فرهنگیان شهرستان و همراهی اساتید ، پرسنل و دانشجویان دانشگاه در سالن آمفی تئاتر برگزار گردید .

این مراسم با سخنرانی آقای خیران پور پیرامون تأثیر بسیج و تفکر بسیجی در عزت ملی و افزایش اقتدار ایران در مجامع بین المللی آغازشد.

در ادامه شاعران بزرگواری چون آقایان سیروس مختاران ، محمدیان ، شیرعلی ، مشتهی ، محسنات و سرکار خانم نجمه رافع اشعار خود را قرائت نمودند.آقای محمدیان قبل از قرائت اشعار خویش با مطرح کردن دو مصراع از حضار خواستند که با ذوق و قریحه خود اقدام به تکمیل این دو مصراع نمایند که در پایان به دو تن از عزیزان به قید قرعه هدایایی اهدا شد .

شاعران حاضر در مراسم واقعه کربلا و شخصیت و سیره امام حسین(ع) و یاران باوفایش و نیز رشادت ها و دلاوری های بسیجیان هشت سال دفاع مقدس را در قالب های مختلف شعری نظیر غزل، مثنوی ،دوبیتی و سپید به زبان فارسی و بهبهانی ارایه نمودند.

در انتهای مراسم با اهدا لوح یادبود به شاعرا از آنان تقدیرو تشکربعمل آمد.