شنبه, 8 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
شركت در شانزدهمین مسابقه ی برنامه نویسی منطقه ای غرب آسیا

شانزدهمین مسابقه ی منطقه ای (غرب آسیا) برنامه نویسی ACM با حضور101 تیم سه نفره از 50 دانشگاه سراسرکشور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در این مسابقات دانشجویان باید11مسئله ریاضی و الگوریتم را در مدت پنج ساعت حل می کردند و به ازای هر مسئله ای که حل کرده، یک بادکنک دریافت می نمودند.در نتیجه هر گروهی مسئله بیشتری حل می نمود برنده بود.در مسابقات برنامه نویسی بیشتر از معادلات ریاضی و علوم رایانه استفاده می شود و مسئله مورد حل دانشجویان هم در زمینه موضوعات روز جامعه است.مسابقات ACM، 38 سال پیش راه اندازی شد و به گونه ای المپیاد برنامه نویسی دانشجویان محسوب می شود.

امسال برای اولین بار تیمی از دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در این مسابقات شرکت نمود و عدم آشنایی با جو مسابقات حرفه ای  تنها موفق به افزایش سهمیه دانشگاه به دو تیم در مسابقات سال آینده شد.

شایان ذکر است آقایان محمد موسی زاده،مسعود تنگسیری و وحید خدادادی تیم منتخب این  دانشگاه را تشکیل داده بودند.