پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۳/۱۲/۰۶
برگزاری مسابقه دومینو به مناسبت روز مهندس

اولین دوره مسابقات دومينو  به همت انجمن های علمی مکانیک ، عمران و نانو در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

این دوره از مسابقات برای نخستین بار به مناسبت روز مهندس و  با شرکت 16 تیم  به مدت دو روز از چهارم تا پنجم اسفند برگزار ‌شد  که در پایان به سه گروه برتر جوایز نفیسی اهدا شد.

سید عارف الهی دبیر انجمن مکانیک با بيان اين نكته كه دومينو  توانسته است پيوند خوبي بين علم و هنر برقرار كند، آن را تلفيق مهارتهاي ذهني و جسمي و استفاده از فضاهاي مختلف رياضي، هندسي، مكانيك و علوم اجتماعي خواند و هدف از برگزاری این مسابقه را ایجاد نشاط در قالب کار گروهی و افزایش سطح خلاقیت و ایده پردازی دانشجویان و همچنین آشنایی با ساخت و ارتباط سازه های استاتیکی و دینامیکی اعلام نمود.

وي گفت: تيم هاي دومينو مي توانند يك چشم انداز مشترك بين افراد ايجاد كنند و در اين بين به  يادگيري سيستمي واصلاح مدلها بپردازند.

منبع خبر