پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۳/۱۲/۱۱
فراخوان پذیرش دانشجوی ممتاز در مقطع كارشناسی ارشد بدون آزمون

فراخوان پذیرش دانشجوی ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (95-94)

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان از بين دانش‌آموختگان دوره کارشناسي‌ پيوسته بر اساس "آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد" ابلاغيه شماره 77948/21 مورخ 93/5/5 وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در نيم‌سال اول سال تحصيلي 95-94 در مقطع کارشناسي‌ارشد بدون آزمون، از میان فارغ التحصیلان دانشگاه ها در رشته های دایر در این دانشگاه (لینک زیر) دانشجو مي‌پذيرد:

رشته های تحصیلی:

لذا از متقاضیان درخواست می شود پس از تکمیل فرمهای شماره  1و2 آنرا به همراه مدارک لازم حداکثر تا پایان وقت اداری 1394/3/1 به نشانی استان خوزستان، بهبهان، ابتدای جاده زیدون، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا، دفتر استعدادهای درخشان (کدپستی 6361647189) پست پیشتاز نمایند .

شرایط عمومی

1-     دانشجویان کارشناسی پیوسته (روزانه و شبانه) که پس از 6 نیمسال (بدون احتساب نیمسال تابستان) با گذراندن 100 واحد (فقط برای پذیرش در سال 95-94) درسی جزء 10 درصد برتر هم رشته و هم ورودی خود باشند.

2-    پذیرش در رشته های تحصیلی مرتبط به تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای آموزشی دانشگاه امکان‌پذیر است.

3-    دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور، آزاد اسلامی، غیردولتی-غیرانتفاعی، علمی کاربردی و پردیس‌های بین الملل (خودگردان) مجاز به استفاده از این آیین نامه نمی‌باشند.

4-     کلیه متقاضیان باید تا تاریخ  94/6/31 فارغ التحصیل شوند.

مدارک مورد نیاز جهت ارسال

1-     درخواست کتبی دانشجوی متقاضی به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه

2-   کپی صفحه اول شناسنامه

3-    کپی کارت ملی (پشت و رو)

4-    تکمیل فرم شماره 1 و 2 (الصاق یک قطعه عکس به فرم شماره 1 الزامی است).
دانلود فرم شماره 1
دانلود فرم شماره 2

5-    معرفی نامه از دفتر استعدادهای دانشگاه محل تحصیل که در آن معدل (6 ترم)، رتبه در بین هم ورودی ها، و تعداد واحدهای گذرانده متقاضی قید شده باشد