جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
بازدید از سد چاه ماری و جمع آوری زباله های نوروزی

دانشجویان عضو کانون گردشگری دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان از سد چاه ماری بازدید به عمل آوردند.این بازدید 4 ساعته با هدف آشنایی با طبیعت ، پوشش گیاهی و زیستگاه جانوران منطقه چاه ماری برگزار شد.

مهندس نوید زمانی  عضو هیئت علمی گروه محیط زیست ضمن معرفی منطقه، وجود زباله ها،رها سازی ظروف پلاستیکی و مواد غیر قابل تجزیه در طبیعت  را غیر اخلاقی دانست که علاوه بر تخریب طبیعت، سلامت انسان ها را نیز تهدید خواهد کرد . در پایان این بازدید زباله ها و پسماند هاي نوروزي مربوط به حضور مسافران و گردشگران نوروزي نیز  جمع آوري شد .

شایان ذکر است دریاچه سیل بند چاه ماری با 10متر ارتفاع مفید و 12 متر ارتفاع نهایی توانایی ذخیره سازی بیش از هفتصد 700 هزار متر مکعب آب را داراست  که جهت اهدافی چون جلوگیری از بروز سیل ، فرسایش و رسوب  و ذخیره آب جهت مصارف کشاورزی  کاربرد دارد. در سالهای 79 تا 85 مساحت 350 هزار متر از اراضی  مشرف به این بند با گونه های مناسب و سازگار از جمله اوکالیپتوس ، کنار و کهور درختکاری شد و منطقه بسیار زیبا و مفرحی برای گردشگران بوجود آورد. دسترسی به این منطقه از طریق شهرستان بهبهان، جاده ارتباطی شهرستان امیدیه، جاده سد چاه ماری قابل دسترسی است.

منبع خبر