جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
برگزاری مسابقه آشپزی

به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن  و ایجاد روحیه شادی و نشاط ،مسابقه آشپزی  ویژه دانشجویان و کارمندان در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار گردید.

مسابقه آشپزي  ویزه بانوان دانشجو و پرسنل کارمند با داوری سرکار خانم ملک تاج اعتبار  مولف کتاب غذاهای سنتی بهبهان   برگزار گرديد و 15 نفر از دانشجویان و کارمندان در این مسابقه شرکت کردند. خانم اعتبارملاک های ارزیابی خود در این دوره از مسابقه را طعم غذا،رنگ و بو، ظرف و تزئین، اصالت و فصلی بودن غذا عنوان نمود.

در پایان مسابقه از میان پرسنل ،خانم ها شهلا فرجی، منیژه شکراله زاده و طیبه حری به ترتيب رتبه هاي اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. در قسمت دانشجویان نیز خانم ها اعظم فاضلی،شکوفه اکبری و سحر شیخ زاده رتبه های برتر را ترتیب کسب نمودند.

شایان ذکر است در انتها غذاهای ارائه شده به فروش گذاشته شد که عواید حاصل ازآن جهت مصرف در امور خیریه تحویل کانون همای رحمت شد.

منبع خبر