جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۴/۰۱/۲۹
فراخوان سومین جشنواره استانی فیلم كوتاه خاتم

سومین جشنواره استانی فیلم کوتاه خاتم به دبیری سرکار خانم رویا پور نادری و به همت کانون فیلم و عکس معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و همکاری کانون فیلم و عکس اداره ارشاد اسلامی شهرستان بهبهان، اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

جشنواره استانی  فیلم کوتاه خاتم در دو بخش اصلی آزاد و ویژه با موضوع اعتیاد  برگزار می‌شود .متقاضیان جهت کسب اطلاعات تکمیلی در مورد جزئیات آیین‌نامه و ثبت نام به سایت www.bkatu.ac.ir مراجعه کنند.

علاقمندان جهت حضور در سومین جشنواره استانی  فیلم کوتاه دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان تا 20 اردیبهشت 94 مهلت دارند تا با تکمیل فرم ،آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.

آدرس دبیرخانه : بهبهان ابتدای جاده دیلم ، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان.دانشکده منابع طبیعی- لاین محیط زیست ،کانون فیلم و عکس دانشگاه خاتم الانبیاء بهبهان-کد پستی : 47189 - 63616

برای ارتباط با دبیرخانه جشنواره با شماره 09397254234 تماس حاصل فرمائید.

دریافت فایل توضیحات و فرم ثبت نام

منبع خبر