جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۴/۰۲/۲۴
سه دستاورد بهبهان از جشنواره رویش

دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در پنجمین جشنواره ملی رویش موفق به کسب سه عنوان برتر شدند .

در آیین اختتامیه پنجمین جشنواره ملی کانون های فرهنگی ، هنری و اجتماعی دانشگاه های کشور که در دانشگاه شیراز برگزار شد، کانون فیلم و عکس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان  موفق به کسب عنوان برتر در حوزه های ادبی و هنری - فیلم و عکس کشوری شد . از همین کانون ، فیلم پاپیروس به کارگردانی علی جمشید عنوان دوم فیلم دانشجویی در بخش کوتاه داستانی را بدست آورد و در بخش حوزه ی دینی و مذهبی قرآن و عترت ، کانون قرآن و عترت دانشگاه موفق به کسب عنوان برتر در بخش کانون های قرآنی شد .

شایان ذکر است پنجمین  دوره این جشنواره به مدت 4 روز از 19 تا 22 اردیبهشت به میزبانی شیراز برگزار و ۵۳۴  کانون فرهنگی، هنری و اجتماعی با۶۵۰ اثر فرهنگی، هنری و اجتماعی از ۶۸ دانشگاه کشور در زمینه های فیلم کوتاه، تئاتر، موسیقی، فیلم مستند، هنرهای تجسمی، شعر، ادب، خبررسانی، گردشگری، محیط زیست به رقابت پرداختند

حسین نائینی، دبیر جشنواره رویش، این رویداد فرهنگی و اجتماعی دانشگاهی را محرکی برای ارتقا فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان عنوان کرد و ادامه داد: در این جشنواره دستاوردهای فرهنگی، هنری و اجتماعی کانون های دانشگاه های دولتی، جامع علمی و کاربردی، پیام نور و فرهنگیان ظرف سه روز ارایه شدکه عمده فعالیت در حوزه‌های محیط زیست، مسائل آب، هلال احمر، معضلات اجتماعی، اعتیاد و ایدز در حوزه فرهنگی و اجتماعی بود.

منبع خبر