جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۴/۰۲/۲۷
برگزاری آزمون كشوری نانو در دانشگاه بهبهان

پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو با شرکت 123 نفر داوطلب در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، به صورت همزمان با اهواز و دزفول و ۳5 مرکز آزمون در دیگر استان های کشور برگزار شد.‏

دکتر رضایتی، دبیر کمیته نانوفناوری دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان گفت: در این دوره از مسابقات ملی فناوری نانو 6230 داوطلب در کل کشور ثبت نام و  شرکت کرده بودند و 123 نفر از داوطلبین  مرکز آزمون خود را دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان انتخاب کرده بودند.

وی افزود با عنایت به تلاش کمیته نانو فناوری دانشگاه در حوزه فناوری نانو شهرستان بهبهان افتخار این را داشتیم که دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برای اولین بار به عنوان مرکز آزمون مسابقه ملی  فناوری نانو انتخاب ،تا علاقمندان نانوفناوری در این شهرستان و شهرستانهای مجاور  بتوانند با سهولت بیشتری در این مسابقه شرکت نمایند.

منبع خبر