چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
برگزاری جشن مبعث پیامبر

به مناسبت مبعث پیامبر اعظم حضرت محمد (ص) جشن باشکوهی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.این مراسم با همکاری مشترک  کانون قرآن و عترت و کانون حجاب و عفاف و با حضور  اساتید و دانشجویان ساکن خوابگاه برگزار گردید.

پس از قرائت قرآن و سرود ملی ، دکتر میری عضو هیئت علمی دانشگاه نکاتی درباره فلسفه بعثت با رویکرد امروزی و تمکین و قدرت انسان بیان نمود و  انسان را دارای نیروی خلاقی بنام عقل دانست  و افزود بنا به سفارش دین اسلام بر خلاف قدرتهای لیبرال در جهان عقل تنها برای رسیدن به سعادت انسان کافی نیست.

در ادامه آقایان مقدم و امجدی از مولودی خوانان شهرستان ضمن اجرای برنامه به مدح و ثنای پیامبر پرداختند سپس  سه آهنگ به زبان های عربی،انگلیسی و هندی در وصف پیامبر توسط حاج حسین باقری اجرا شد. پایان بخش این مراسم اجرای گروه دف زنی هیئت جوانان حسینی بود که برنامه خود را اجرا نمودند.شایان ذکر است در این مراسم از  فعالان فعالیت های فرهنگی دانشگاه نیز تقدیر به عمل آمد.

منبع خبر