پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
برگزاری كارگاه آموزش خبر نویسی و خبرنگاری

همزمان با هفته روابط عمومی و در حاشیه نمایشگاه رویش و حرکت کارگاه خبر نویسی و خبرنگاری در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد

در این کارگاه دو ساعته که به همت مدیریت فرهنگی  اجتماعی و همکاری روابط عمومی  در سالن آمفی تئانر دانشگاه برگزار شد،استاد اشکان شفائی مدرس کارگاه  اصول اولیه و شیوه های خبرنویسی، ارزش های خبری و جایگاه آنها وگزارش نویسی و یادداشت نویسی در نشریات دانشجویی  را به شرکت کنندگان در کارگاه آموزش داد.

یوسف حاجوی مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان هدف از برگزاری این کارگاه را تقویت نشریات دانشجویی و آشنا سازی هر چه بیشتر دانشجویان اعضای کانون ها و انجمن های دانشجویی به اصول اولیه خبر نویسی  در نشریات دانشگاهی عنوان نمود و افزود بیشترین حجم فعالیت های ما در حوزه های دانشجویی و فرهنگی به وقوع می پیوندد و در جهت افزایش تولید اخبار به روز ، نیاز به مشارکت دانشجویان و پرسنل دانشگاه احساس می شد .

وی اظهار امیدواری کرد پس از این کارگاه و مشارکت پرسنل و دانشجویان هم تعداد خبر های تولیدی  دانشگاه افزایش یابد و هم سطح کیفی نشریات دانشگاهی ارتقا و هم انعکاس بهتری از فعالیتهای دانشگاه را در سطح جامعه داشته باشیم.
شایان ذکر است بیش از 100 دانشجو
 و کارمند در این کارگاه دو ساعته شرکت نمودند.

منبع خبر
روابط عمومی