شنبه, 8 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۴/۰۳/۰۳
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره رویش و حركت

آیین اختتامیه جشنواره رویش و حرکت در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان برگزار شد. در ابتدای این مراسم حاج آقا نصیری ، مشاور فرهنگی دانشگاه کسب علم را عملی الهی برشمردند و از دانشجویان خواستند در این مسیر از احترام به اساتید خویش غافل نشوند چرا که امام علی (ع) می فرمایند هر کس یک حرف به من بیاموزد ، مرا به بندگی خود در آورده است. ایشان برگزاری این جشنواره را نشان از روند رو به رشد دانشگاه در زمینه های علمی و فرهنگی دانستند.بخش بعدی این مراسم نیز مولودی خوانی بمناسبت اعیاد شعبانیه بود و پس از آن نیز گروه موسیقی آریاگان بهبهان ، حائز رتبه برتر جشنواره اخیر موسیقی سنتی خوزستان ، به اجرای قطعاتی پرداختند. در پایان از فعالیت یکساله 31 انجمن علمی و کانون فرهنگی دانشگاه تقدیر بعمل آمد در ادامه ، در بخش جشنواره رویش ، کانون ادبی نیماد ، کانون قابل تقدیر و غرفه کانون شهدا بعنوان غرفه قابل تقدیر معرفی شدند و از کانون فیلم و عکس و کانون قرآن و عترت مشترکا به عنوان کانون برتر مورد تقدیر قرار گرفتند. دبیر برتر آقای کامران احمدی، دبیر کانون هنرهای تجسمی انتخاب و کانون گردشگری عنوان غرفه برتر را کسب نمودند. شایان ذکر است به علت پاره ای مشکلات معرفی انجمن های علمی برتر به زمانی دیگر موکول شد.

منبع خبر