جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
بازدید از پروژه دانشكده برق و كامپیوتر

توسط مسئولان کشوری و استانی از پروژه دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید به عمل آمد.

صبح امروز آقایان  برزگری مدیر عامل موسسه بنیاد علوی، بابلی مدیر عامل شرکت اسکان ایران ، مهندس سعیدی مدیر پروژه ،حاج علی بهبهانی مدیر عامل انجمن خیرین شهرستان ،حاج صادق شریعتی نیز به نمایندگی از نماینده شهرستان  و دکتر توکلی  رئیس دانشگاه از پروژه در حال احداث دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه  بازدید به عمل آوردند که در ادامه دکتر توکلی  در خصوص چگونگی روند پیشرفت پروژه توضیحاتی ارائه نمود.

لازم به ذکر است تعریف این پروژه در دو بخش اداری و آموزشی است که ساختمان آموزشی آن با زیر بنای تقریبی 3894 متر مربع و ساختمان اداری با زیر بنای 1164 متر مربع بوده که کار ساخت آن  از اردیبهشت ماه 1393 شروع شده است و تا کنون 40% پیشرفت فیزیکی داشته است.

منبع خبر
روابط عمومی