پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با رئیس هیئت مركزی جذب وزارت علوم

جلسه پرسش و پاسخ و معارفه اعضای هیئت جذب در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر رضوان طلب ، رئیس هیئت مرکزی جذب وزارت علوم، دکتر چینی پرداز،رئیس دفتر تحقیق استان، دکتر هوشمند ،معاون فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز ، دکتر فیروزی عضو هیئت اجرایی جذب دانشگاه و با حضور هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.

دکتر رضوان طلب ضمن تبریک ایام الله دهه فجر ، حضور مبارک حضرت امام رضا (ع) و عطر گل نرگس در بهبهان را یادآوری و بهبهان را دارای جایگاه ویژه علمی در منطقه معرفی کرده و با تشریح روند آتی جذب یک عضو هیئت علمی برای حضار ، این روند را روندی قانونی برشمرد و به اعضای هیئت علمی دانشگاه این اطمینان  خاطر را دادند که روند موجود از سالم ترین سازوکارهای کشور است و حق اعتراض در هر مرحله از این پروسه برای متقاضیان در نظر گرفته شده است.

وی در پایان سخنرانی پاسخگوی سوالات حضار پیرامون مشکلات پیش رو در پروسه جذب شد.

پس از اقامه نماز ، اولین جلسه هیئت جذب دانشگاه به ریاست دکتر رضوان طلب و با حضور حاج آقا شفیعی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان برگزار و احکام انتصاب اعضای هیئت اجرائی ابلاغ که دکتر سید نژاد بعنوان رئیس و دکتر فرجی بعنوان دبیر وآقایان  دکتر معتقد،دکتر بصیری،دکتر هوشمند و دکتر فیروزی بعنوان عضو هیئت اجرائی جذب دانشگاه معرفی شدند.

منبع خبر