حجت اله علمداری

دانشکده : منابع طبیعی
گروه آموزشی : شیلات
 
  CV
دكتري آبزي پروري - تغذيه ; دانشگاه فني دولتي آستراخان روسيه ; 1392
كارشناسي ارشد مهندسي منابع طبيعي -  شيلات ; دانشگاه تهران ; 1382
كارشناسي مهندسي منابع طبيعي -  شيلات ; دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان ; 1378
پست الکترونیک: alamdari@bkatu.ac.ir ,alamdari671@yahoo.com
شماره تماس: 52721191 - 061
تاریخ بروزرسانی: 1402/06/21

1- مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه در سال هاي 1394 و 1395.

2- رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه در سال هاي 1395 تا 1400.

3- عضویت در کمیته ترفیع، شوراهای آموزشي-پژوهشي-فرهنگي و شورای دانشگاه در سال هاي 1395 تا 1400.

4- عضويت در پارك علم و فناوري خوزستان در قالب هسته فناور از خرداد 1401.

 

1- تدريس متوالي دروس جانور شناسي، ماهي شناسي، تكثير و پرورش ماهيان گرمابي، تكثير و پرورش ماهيان سردآبي، تكثير و پرورش ماهيان آب شيرين، تكثير و پرورش ميگوي آب شور، اصول تغذيه آبزيان، جيره نويسي غذاي آبزيان، هيدروبيولوژي، كارآفريني و شناخت منابع طبيعي در مقطع كارشناسي شيلات.

2- تدريس متوالي دروس توليد غذاي زنده، تكثير و پرورش تكميلي ماهي، تغذيه تكميلي آبزيان پرورشي در مقطع كارشناسي ارشد شيلات.

3- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات سطوح مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر رشد و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز در کپور معمولی " در سال 1395.

4- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات نسبتهای ترکیبی مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر رشد و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز در کپور معمولی " در سال 1396.

5- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات سطوح مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر پاسخ به استرس در کپور معمولی " در سال 1396.

6- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات نسبت های ترکیبی مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر پاسخ به استرس در کپور معمولی " در سال 1396.

7- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثر گنجاندن میوه بلوط ایرانی خام و اتوکلاو شده در جیره غذایی بر رشد و آنالیز لاشه کپور معمولی " در سال 1397.

8- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرمیوه بلوط ایرانی اکسترود شده بر رشد و ترکیب لاشه کپور معمولی" در سال 1401.

9- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان" اثر ميوه بلوط ایرانی خیسانده و تخمیر شده بر رشد و ترکیب لاشه کپور معمولی " در سال 1401.

10- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان" اثر خيساندن ميوه بلوط ايراني بر قابليت هضم آن در كپور معمولي" در سال 1401.

11- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان" اثر جوانه زني بذر بلوط بر قابليت مصرف آن در ماهي كپور معمولی" در سال 1401.

1- ارتقاء فرمول جيره غذايي انواع آبزيان

2- فرآوري انواع مواد اوليه غذايي جهت ساخت خوراك آبزيان

3- مطالعه تركيبات ضد تغذيه اي

مقالات چاپ شده در مجلات علمي- پژوهشي

1- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، یاکوباوا، اُ. س.، ۲۰۱۳. نتایج ارتقاء جیره غذایی آغازین با استفاده از هیدرولیزات پروتئینی ماهی و ژلاتین ماهی، مجله روسی زئوتخنیا، شماره ۱۱، صص ۱۴-۱۵.

2- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، ۲۰۱۳. اثر پیشگیری کننده- دارویی پروبیوتیک ها در ترکیب جیره غذایی آغازین برای ماهیان خاویاری، مجله روسی زئوتخنیا، شماره ۵، صص ۱۷-۱۸.

3- علمداری، ح.، پاناماریوف، س. و.، دالگانووا، ن. و.، ۲۰۱۳. نتایج میکروکپسوله کردن هیدرولیزات پروتئینی ماهی در پروسه آماده سازی جیره غذایی آغازین ماهی با استفاده از کیتوزان، مجله الکترونیکی روسی وستنیک ام.گ.اُ.او.، شماره ۲، صص ۱-۷.

4- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، وینوف، آ. س.، ۲۰۱۳. نتایج ارتقاء جیره غذایی آغازین برای لارو ماهیان خاویاری بر اساس استفاده از هیدرولیزات پروتئینی کیلکا و پروبیوتیک تجاری بیفیتریلاک، مجله روسی وستنیک آ.گ.ت.او.، شماره ۲، صص ۱۷۲-۱۷۷.

5- علمداری، ح.، پاناماریوف، س. و.، ۲۰۱۳. نتایج استفاده از ترکیبات پروبیوتیکی در تغذیه ماهیان خاویاری در زمانیکه دمای آب پائین تر از حد بهینه باشد، مجله روسی وستنیک آ.گ.ت.او.، شماره ۳، صص ۱۳۳-۱۴۰.

6- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، ۲۰۱۳. رژیمهای بهینه استحصال ترکیبات هیدرولیزاتی پروتئینی از کیلکا برای جیره های غذایی آغازین ماهیان خاویاری، مجله روسی وستنیک آ.گ.ت.او.، شماره۱، صص ۱۷۳-۱۷۹.

7- طالبيان نيك، س. س. و علمداري، ح.، 1399. افزودن میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به جیره غذایی ماهی کپور معمولي (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و مقاومت در برابر تنش شوری. مجله علمی شیلات ایران، 29(2) : 91-83 .

8- نارویی، م. و علمداری، ح.، 1401. تاثیر تغذیه با میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) خیسانده و تخمیر شده بر میزان رشد، مصرف غذا و ترکیب لاشه کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران، 31(1) : 56-47.

9- ندري، آ. و علمداري، ح.، 1401. اثرات خيساندن ميوه بلوط ايراني (Quercus brantii) در آب بر حذف تركيبات فنولي و قابليت هضم آن براي كپور معمولي (Cyprinus carpio). تغذيه آبزيان 1: 66-57.

10- موسوي، خ. و علمداري، ح.، 1402. اثر ميوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) اكسترود شده بر عملكرد رشد و ترکیبات لاشه کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمي شيلات ايران3: 22-13.

11-علمداري، ح. و موسوي، خ.، 1402.  اثرات اكسترود كردن آرد بلوط ايراني (Quercus brantii) تحت شرايط دمايي و رطوبتي مختلف بر آناليز بيوشيميايي، تركيبات فنولي و قابليت هضم آن توسط كپور معمولي (Cyprinus carpio). تغذيه آبزيان 1: 52-43.

 

 مقالات چاپ شده همايشي

1- علمداري، ح. و نارويي م.، 1401. ارزیابی امکان استفاده از میوه بلوط خیسانده و تخمیر شده در جیره غذایی ماهی کپور و در راستای توسعه اشتغال در شهرستان بهبهان. همايش ملي توسعه بهبهان.

 

1- كسب رتبه علمي دو (2) در كنكور كارشناسي ارشد سراسري سال 1379.

 

به نام خدا-برنامه هفتگي نيمسال اول 1403-1402 - دكتر حجت اله علمداري

ايام هفته

ساعت 10-8

ساعت 12-10

ساعت 14-12

ساعت 16-14

ساعت 17-16

شنبه

مطالعه

جلسه گروه

نماز و ناهار

كارآفريني- ك8

 

كارآفريني- ك8

 

یکشنبه

مطالعه

اصول تغذيه آبزيان-ك10

نماز و ناهار

مطالعه

 

دوشنبه

آز اصول تغذيه آبزيان- آز خاكشناسي

توليد غذاي زنده- ك ارشد شيلات

نماز و ناهار

آز تكثير و پرورش آبزيان آب شيرين- كارگاه پرورش

 

سه شنبه

تکثیر و پرورش آبزيان آب شيرين- ك7

رفع اشكال دانشجويان

نماز و ناهار

مطالعه

 

چهارشنبه

مطالعه

مطالعه

نماز و ناهار

مطالعه

 

تابلو اعلانات

6.1.8.0
گروه دورانV6.1.8.0