شنبه, 8 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
برگزاری جشن شب یلدا
به همت کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه؛جشن شب یلدا برگزار شد.

جشن یلدا به همت کانون ادبی و فرهنگی نیماد با همکاری کانون‌های فیلم‌ و‌عکس، تئاتر و فرهنگ و اندیشه با استقبال پرشور دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

مجید قنبریان دبیر کانون ادبی و فرهنگی نیماد  هدف از این برگزاری این جشن را زنده نگه داشتن رسوم ایرانی و حفظ این آیین‌ها و سنت‌ها در بین دانشجویان و محیط دانشگاه عنوان کرده و افزود استقبال بی نظیر دانشجویان از این برنامه ما را با کمبود جا مواجه کرد که تمامی بلیط های برنامه در ساعت ابتدایی عرضه به اتمام رسید.

از جمله برنامه های برگزار شده در این مراسم که با استقبال زیاد دانشجویان برگزار شد می توان به حافظ‌ خوانی، شعرنویسی، یادآوری شعر،اجرای موسیقی زنده،پخش موسیقی محلی و مسابقات جذاب و متنوع دیگر اشاره کرد که به برندگان مسابقات همچنین به  نفرات برتر مسابقات به رسم یاد بود دیوان نفیس حافظ اهداء شد.