دوشنبه, 17 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۱/۱۶
بیانیه دانشگاه به مناسبت روز قدس

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به مناسبت روز قدس و دعوت از مردم و دانشگاهیان برای حضور پرشور در راهپیمایی روزقدس بیانیه ای صادر کرد.در متن این بیانیه آمده است:

روز قدس یادآور ابتکار امام راحل در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان برای پاسداشت حریم قبله اول مسلمین و دفاع از مردم مظلوم و مسلمان فلسطین است که چند دهه در زیر غیر انسانی ترین جنایات صهیونیست ها قرار گرفته اند.
این رژیم سفاک صهیونیستی طی روزهای اخیر در پی شکست‌های خود در غزه و در آخرین جنایات خود، با حمله به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق و نقض فاحش مقررات بین‌المللی، منجر به شهادت سرداران رشید اسلام و چندین نفر از مستشاران نظامی و دیپلمات‌های جمهوری اسلامی ایران و نیروهای سوری شدند که شهادت این رزمندگان مجاهد نظام انقلاب اسلامی در روز شهادت مولی الموحدین امیرالمومنین علی علیه السلام قلوب مؤمنین را محزون و جریحه دار ساخت.
حال می توان اینگونه بیان داشت، روز قدس نماد دفاع از ملت مظلوم فلسطین است اما در نگاه دقیق و عمیق رهبر انقلاب، روز قدس نماد مبارزه با نظام سیاسی ظالمانه و استکباری است و به معنای دقیق کلمه، دفاع از فلسطین، دفاع از حقیقت است و راهپیمایی روز قدس بنوعی صف آرایی حق در برابر باطل، و عدل در مقابل ظلم است و دفاع از حقیقت و مبارزه با ظلم سیستماتیک استکبار جهانی، تکلیفی شرعی، مسئولیتی اجتماعی، و وظیفه ای اخلاقی برای همه آزادگان و مسلمانان جهان است.
هيئت رئيسه، اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان ضمن اعلام بيعت مجدد با آرمان‌هاي بنيانگذار کبير انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني(ره) و خلف راستين ايشان، مقام معظم رهبري از تمامي ملت ايران به ويژه دانشگاهيان فهيم دعوت مي‌نمايد همراه و همگام با ملت ايران با همدلي و همزباني در راهپيمايي روز جهاني قدس شرکت نموده و ضمن حمايت از مردم ستمديده فلسطين و بویژه مردم مظلوم غزه مخالفت خويش را با حق‌کشي، قانون شکني و ظلم و جنايت رژيم نامشروع صهيونيستي فرياد زنند.