دوشنبه, 17 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۱/۲۲
پیام تبریك رئیس دانشگاه مناسبت عید سعید فطر
پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بمناسبت حلول ماه شوال و فرا رسیدن عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر احمد اسماعیلی رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در پیامی حلول ماه شوال و فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک و تهنیت گفت. متن این پیام بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُمَّ اَهْلَ الْکِبْرِیاَّءِ وَالْعَظَمَهِ وَاَهْلَ الْجُودِ وَالْجَبَرُوتِ وَاَهْلَ الْعَفْوِ وَالرَّحْمَهِ

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات خالصانه همه مومنان و مسلمانان جهان به ویژه همکاران ارجمندم در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان، حلول ماه شوال و فرارسیدنِ عید خجسته و فرخنده ی فطر را صمیمانه شادباش می گویم و از خداوند متعال مسالت می نمایم ما را در راه ارتقاء و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بویژه در عرصه علم و فرهنگ کشور موفق و پیروز بدارد.

احمد اسماعیلی

رئیس دانشگاه