تولیدات رسانه ای

پرداخت22میلیارد و585 میلیون ریال وام‌ دانشجویی
     ۱۴۰۳/۰۵/۰۱
    تعداد بازدید : ۵۳
    پرداخت تسهیلات دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در نیمسال دوم سال تحصیلی1403-1402 به پایان رسید.
    پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی
     ۱۴۰۳/۰۴/۲۵
    تعداد بازدید : ۸۲
    دکتر احمد اسماعیلی با صدور پیامی فرا رسیدن ایام غم بار تاسوعا و عاشورا و شهادت مظلومانه سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش را به مسلمانان و شیفتگان آن حضرت تسلیت گفت.
    نشست ریاست دانشگاه با دست اندركاران برگزاری آزمون ها
     ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
    تعداد بازدید : ۱۴۱
    نشست هماهنگی مجریان برگزاری آزمون ها با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.
    ابلاغ قانون جهش تولید دانش بنیان و حل مشكل صدور مفاصا حساب قراردارهای پژوهشی
     ۱۴۰۳/۰۴/۱۹
    تعداد بازدید : ۸۶
    با هدف توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت، صنایع و واحدهای تولیدی دارای واحد تحقیق و توسعه قاون جهش تولید دانش بنیان ابلاغ شده است.
    قدردانی رئیس دانشگاه به مناسبت مشاركت پرشور مردم ایران در انتخابات و تبریك به منتخب مردم
     ۱۴۰۳/۰۴/۱۶
    تعداد بازدید : ۵۷
    پیام قدردانی رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به مناسبت مشاركت پرشور مردم ایران در انتخابات و تبریك به منتخب مردم
    دعوت برای حضور باشكوه در انتخابات دور دوم ریاست جمهوری
     ۱۴۰۳/۰۴/۱۴
    تعداد بازدید : ۵۱
    دکتر احمد اسماعیلی ، از دانشجویان، اساتید، کارکنان دانشگاه و آحاد مردم شریف ایران اسلامی برای شرکت حداکثری در دور دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در روز جمعه ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳ دعوت کرد.
    مجوز پذیرش دانشجوی بین‌الملل در دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان صادر شد
     ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
    تعداد بازدید : ۸۶
    مجوز پذیرش دانشجویان بین‌الملل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در سال جاری از سوی سازمان امور دانشجویان برای دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان صادر شده است.
    افتتاح آزمایشگاه مركزی دانشگاه
     ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
    تعداد بازدید : ۹۳
    در راستای تسهیل پژوهش و گسترش تحقیقات کاربردی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه افتتاح شد.
    بزرگداشت چهلم شهدای خدمت
     ۱۴۰۳/۰۴/۰۶
    تعداد بازدید : ۱۰۲
    مراسم چهلمین روز شهدای خدمت با حضور اعضای هیئت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

گزارش های خبری

گروه دورانV6.1.8.0