تولیدات رسانه ای

برگزاری نشست هماهنگی انتخابات
    تعداد بازدید : ۳۳
    برای برگزاری باشکوه چهاردهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری، نشست هماهنگی ستاد انتخابات دانشگاه برگزار شد.
    بازدید كارشناسان مسوول سازمان امور دانشجویان از دانشگاه
    تعداد بازدید : ۳۶
    کارشناسان مسوول سازمان امور دانشجویان به منظور ارزیابی وضعیت و ظرفیت دانشگاه برای جذب دانشجوی خارجی از دانشگاه بازدید کردند.
    تودیع و معارفه مسئول پیگیری پردیس علم و فناوری در دانشگاه
    تعداد بازدید : ۳۹
    دکتر مهدی الیاسی عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی به عنوان مسئول پیگیری امور پردیس علم و فناوری دانشگاه معرفی شد.
    گسترش همكاری با پارك علم و فناوری خوزستان
     ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
    تعداد بازدید : ۴۰
    راه‌اندازی پردیس علم و فناوری در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان تسریع شد.
    پیام تسلیت رئیس  دانشگاه بمناسبت سالروز رحلت امام خمینی (ره)
     ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
    تعداد بازدید : ۴۰
    دکتر احمد اسماعیلی رئیس دانشگاه، بمناسبت سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی پیام تسلیتی صادر کرد.
    راه اندازی رشته مهندسی شیمی گرایش فراوری و انتقال گاز برای اولین بار در استان خوزستان
     ۱۴۰۳/۰۳/۱۳
    تعداد بازدید : ۱۳۰
    رشته مهندسی شیمی گرایش فراوری و انتقال گاز برای اولین بار در استان خوزستان در دانشگاه‌های زیر مجموعه وزارت علوم راه اندازی گردید.
    انتخاب نماینده شایسته سامانه همانند جو
     ۱۴۰۳/۰۳/۰۹
    تعداد بازدید : ۱۱۵
    سیما خادمی بهبهانی‌نژاد کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشگاه، از سوی پژوهشکدۀ علوم و فناوری اطلاعات ایران به عنوان نماینده شایسته سامانه همانندجو در سال 1402 انتخاب شد.
    برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای خدمت
     ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
    تعداد بازدید : ۱۲۶
    به مناسبت شهادت جان‌سوز و اندوه‌بار حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور محبوب و مردمی جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه ایشان، مراسم گرامی‌داشت این عزیزان برگزار شد.
    پیام رئیس دانشگاه در پی شهادت رئیس جمهور خدوم ملت ایران
     ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
    تعداد بازدید : ۷۲
    دکتر احمد اسماعیلی رئیس دانشگاه، در پی شهادت رئیس جمهور خدوم ملت ایران و هیئت همراه در سانحه هوایی پیام تسلیتی صادر کرد.
    بزرگداشت روز روابط عمومی
     ۱۴۰۳/۰۲/۲۹
    تعداد بازدید : ۶۴
    رئیس دانشگاه از یوسف حاجوی کارشناس منتخب جشنواره روابط عمومی های وزارت علوم تقدیر کرد.
    برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
     ۱۴۰۳/۰۲/۲۹
    تعداد بازدید : ۴۱
    آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه دبیری و هنر آموز سال ۱۴۰۳ در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

گزارش های خبری

6.1.8.0