ارائه دروس معارف اسلامی پس از انقلاب فرهنگی از اقدامات اساسی شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده که با هدف آشنایی نسل جوان با اندیشه های دین ، اخلاق ، تاریخ اسلام و تاریخ معاصر در برنامه آموزشی مقطع کارشناسی قرار گرفت که می توانست جوانان را با مبانی اسلام آشنا و آنان را در مقابله با افکار و اندیشه های التقاطی آماده تر سازد این مهم از سال 1379 در زمرة فعالیتهای معاونت امور اساتید و دروس معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها قرار گرفت و با تلاش و پیگیری مستمر و بررسی طرحهای مختلف و گردآوری نظرات اساتید و مدیران گروه معارف و کارشناسان موضوع در کمیته برنامه ریزی دروس معارف اسلامی پیگیری شد و در این کمیته تصویب گردید که دانشجویان از بین 32 واحد درسی می توانند 12 واحد انتخاب نمایند .

با تصویب این طرح زمینه بررسی موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شد و در نهایت در مورخ 23/4/83 شورای عالی انقلاب فرهنگی در مصوبه شمارة 542 طرح عناوین جدید دروس معارف اسلامی را به تصویب رساند و دانشجویان از عناوین مطرح در قانون6 عنوان درسی را بایستی در 12 واحد انتخاب نمایند .

mardani1.png
رتبه علمی: دانشیار
(مدیر گروه)
      مهدی مردانی