جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
تقدیر از ایثارگران دانشگاه
به مناسبت هفته دفاع مقدس از ایثارگران دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان تجلیل شد.

همزمان با  آغاز هفته دفاع مقدس در مراسمی با حضور حجت الاسلام طواف مسئول نهاد رهبری در دانشگاه و دکتر میری مدیریت فرهنگی و اجتماعی از پرسنل ایثارگر بسیجی دانشگاه با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.
حجت الاسلام طواف مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ضمن تجلیل از پرسنل ایثارگر آنان را اسوه های سرافراز این مجموعه دانشگاهی اعلام کرده و افزود ایثارگران یادگاران هشت سال دفاع مقدس هستند که باید الگوی جوانان این مرز و بوم قرار گیرند.
دکتر میری مدیر فرهنگی دانشگاه نیز در ادامه در لزوم فرهنگ ایثار و ایثارگری و ضرورت تقدیر از ایثار گران و نیز انتقال ارزشهای مربوط به این مفهوم معنوی ارزشمند که در طول هشت سال دفاع مقدس برکات زیادی را برای این آب وخاک به همراه داشته است پرداخت و در پایان این جلسه از دکتر محمد فرجی، حمد الله نوروز مآب، مسعود علیشایی، قدرت اله نجارپور و محمد رضا خاوش با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد.