چهارشنبه, 12 آذر 1399 EN
     ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
اجرای طرح پایش و غربالگری سلامت روان
همه دانشجویان شاغل به تحصیل در بازه زمانی 15 شهریورماه تا 15 آبان ماه باید نسبت به تکمیل کارنامه سلامت روان اقدام نمایند.

خانم محسنی مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با اعلام این خبر افزود درطرح پایش و غربالگری سلامت روان امسال برای همه دانشحویان شاغل به تحصیل اجرا خواهد شد.

وی افزودند در سال تحصیلی جاری، طرح کارنامه سلامت روان به صورت الکترونیکی و از طریق "سامانه سجاد" اجرا می شود و برای تکمیل الکترونیکی کارنامه سلامت روان، لازم است دانشجویان در بازه زمانی 15 شهریورماه تا 15 آبان ماه بر لینک "سامانه کارنامه سلامت روان دانشجویان" در سایت دانشگاه یا آدرس https://portal.saorg.ir/mentalhealth کلیک کرده و  نسبت به تکمیل کارنامه سلامت روان اقدام نمایند زیرا تائیدیه انتخاب واحد ترم جاری دانشجو منوط به تکمیل این طرح و تأیید مرکز مشاوره دانشگاه می باشد.

کارشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان ادامه داد پس از تکمیل کارنامه سلامت روان، نتیجه غربالگری در اختیار دانشجو قرار گرفته و مرکز مشاوره با استفاده از اطلاعات سامانه، نسبت به بررسی و پیگیری مشکلات احتمالی دانشجو اقدام خواهد نمود.