چهارشنبه, 12 آذر 1399 EN
     ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
اقدامات و فعالیتهای پیشگیرانه دانشگاه در كنترل و پیشگیری از شیوع كرونا
دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با انجام اقدامات پیشگیرانه، اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و نیز فعالیت‌های اجتماعی، ترویجی و دانش بنیان، گام های مؤثری را برای مقابله با ویروس کرونا برداشته است.

سید ابراهیم طباطبایی مدیر دانشجویی و  دبیر ستاد پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با اعلام این مطلب افزود مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه در راستای  حمایت از دانشجویان به منظور اطلاع یافتن و رسیدگی به مسائل مختلف با برقراری تماس تلفنی با آنها در راستای آرامش روانی، ایجاد حس تعلق به دانشگاه و آگاهی از مشکلات مختلف و در پاره ای از موارد رفع این مشکلات گام های مثبتی را برداشته است.
وی با بیان اینکه دانشگاه دستورات ابلاغی وزارت بهداشت و وزارت علوم را برای پیشگیری از بیماری کرونا، منطبق بر پروتکل‌های تدوین شده اجرا کرده است، افزود: اطلاع رسانی و انتشار مستمر اخبار، اطلاعیه‌های دانشگاهی و همچنین آموزش‌های پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا از طریق اتوماسیون اداری، فضای مجازی و تبلیغات محیطی، برگزاری کلاس‌های آموزش مجازی به دو صورت آنلاین و آفلاین، ارائه خدمات دانشجویی و برگزاری جلسات و وبینار ها به صورت مجازی از دیگر اقدامات دانشگاه در این زمینه است.
دبیر ستاد پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در دانشگاه ازساخت و نصب دستگاه ضدعفونی کننده غیرتماسی در مرکز کار آفرینی و با همکاری مرکز جوار دانشگاهی به سرپرستی خانم دکتر رضوان داستانیان خبر داد و افزود دستگاه ساخته شده با کمترین هزینه نسبت به نمونه‌های مشابه داخلی و خارجی ساخته شده است و با توجه به لزوم رعایت نکات بهداشتی در استفاده از مواد ضد عفونی کننده، می‌تواند با قیمت مناسب، نیاز بخش‌های مختلف کشور را با کمترین هزینه بر آورده و برای استفاده در بخش‌های مختلف کشور اعم از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار بگیرد.
طباطبایی با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای کارکنان دانشگاه، تصریح کرد: حضور و غیاب کارکنان با استفاده از کارت پرسنلی، بدون نیاز به ثبت اثر انگشت انجام می‌شود، همچنین تب سنجی سلامت دانشگاهیان حاضر در دانشگاه به صورت مستمر انجام می‌شود و سهمیه ای مشخص شامل ماسک و محلول ضد عفونی کننده در بین پرسنل و اساتید بصورت منظم توزیع می گردد.
دبیر ستاد پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در دانشگاه، اندازه گیری دمای بدن ارباب رجوع در بدو ورود به دانشگاه با تب سنج، الزام مراجعه کنندگان به استفاده از ماسک و ضد عفونی و گندزدایی تمامی ساختمانهای دانشگاه به صورت روزانه را از دیگر فعالیت های مؤثر این ستاد از زمان شروع ویروس عنوان کرد.
وی همچنین تعطیلی فعالیت خوابگاههای دانشجویی و غذاخوری دانشگاه، الزام به ثبت نام کلیه کارکنان در سامانه سلامت، اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در دانشگاه، شناسایی کارمندان با بیماریهای زمینه ای و همکاری جهت عدم حضور آنها در محیط کار، توزیع و نصب بروشورها و بنرهای آموزشی، شرکت در جلسات ستاد کرونا در شهرستان و اجرای مصوبات جلسات در دانشگاه  را از دیگر اقدامات این ستاد از اسفند ماه سال گذشته تا کنون عنوان کرد.
شایان ذکر است مرکز بهداشت شهرستان بهبهان طی لوح تقدیری از مرکز آزمون دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برای رعایت پروتکل های بهداشتی در برگزاری آزمون های دکترا،کارشناسی ارشد،کنکور سراسری تشکر و سپاسگزاری نموده است.