شنبه, 1 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
برگزاری مراسم سومین سالگرد تدفین شهید گمنام
مراسم سومین سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

با حضور اعضای هیات رئیسه ،کارکنان و جمعی از دانشجویان سومین سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در جوار مزار این شهید عزیز برگزار شد.
در ابتدای این برنامه که با حفظ فاصله اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد توسط آقای حسینوند زیارت عاشورا قرائت شد و در ادامه حجت الاسلام و مسلمین طواف ، معاون دفتر استانی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا خصوصا شهدای شهرمان، با استناد به آیات قرانی به درجات والای شهدا و جاودانگی شهدا در دنیا و آخرت اشاره کرده و خواستار درس گرفتن از سلوک و  شیوه زندگی شهدا شد.

وی با اشاره به لیاقت شهدا از فضایل گمنامی و اخلاص آنها یاد کرده و آنها را الگو های جوانان این مملکت خواند.
در ادامه مراسم مداح  اهل بیتکربلایی رحمان عاشوری با مداحی و روضه خوانی جمع حاضر را به فیض رسانده و پس از پذیرایی از مدعوین،  مراسم با اقامه نماز جماعت ظهر و عصربه پایان رسید.