پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
فراخوان جذب ایده‌ با موضوع فناوری و الگوهای نوین كسب و كار

پیرو تفاهم نامه منعقد شده فیمابین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه در جهت حمایت از طرح‌های فناورانه و توسعه‌ی کارآفرینی و رفع مشکلات شهرستان، این دانشگاه در نظر دارد نخستین فراخوان جذب ایده‌ با موضوع "فناوری و الگوهای نوین کسب و کار" را برگزار نماید.

محورهای فراخوان:

— محیـط زیست، منابع طبیعی و کاهش آلودگی

— مصالح ساختمانی هوشمند و دوستدار محیط زیست

— رباتیک و بازی های کامپیوتری

—دامپروری و کشاورزی دیجیتال

—زیست فناوری

—صنایع غذایی، بهداشت و سلامت

— آموزش مجازی

— انرژی‌های تجدید پذیر

— اپلیکیشن های کاربردی در زمینه های گردشـگری، مبلمان شهری، خدمات، مدیریت بحران، ...

دکتر عمادعلی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: برای حمایت از صاحبان ایده، تسهیلات بدون بهره تا سقف 400/000/000 ریال (4 ساله) پرداخت می گردد که از این مبلغ تا سقف  50/000/000 ریال بصورت بلاعوض و متناسب با نوع ایده به ایده‌های برتر اعطا می گردد.

بدین وسیله از کلیه صاحبان ایده، افراد خلاق، نخبه و نوآور، مخترعین و مبتکرین، دانش آموزان و دانشگاهیان از جمله اساتید، فارغ التحصیلان و دانشجویان، افراد متخصص در واحدهای تحقیق و توسعه شرکت ها، صنایع و سازمان های مختلف و سایر علاقه مندان و فعالان کارآفرینی و نوآوری که دارای ایده یا طرح/ محصول نوآورانه، خلاقانه و فناورانه می باشند دعوت بعمل می آید تا در انجام این رسالت اجتماعی با مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) همگام شوند.

خدمات این مرکز از جمله اختصاص فضای کار اشتراکی، سرمایه گذاری اولیه، مربیگری و منتورینگ، آموزش های کسب و کار و سایر خدمات فنی، تجاری و سرمایه گذاری به کسب و کار های نوپا کمک خواهد کرد تا در تبدیل ایده های خود به استارتاپ ها و محصولات فناورانه در کوتاهترین زمان گام بردارند.

علاقمندان می‌توانند ایده‌های خود را حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری در آدرس زیر ثبت نمایند:

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09169721143 یا ایمیل innovation@bkatu.ac.ir  تماس حاصل نمایید.