شنبه, 8 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۰/۰۷/۰۳
امضای توافقنامه با سازمان ملی استاندارد و افتتاح دفتر استاندارد سازی
دکتر غلامرضا شریعتی رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در راس هیاتی مرکب ازمدیران این سازمان از دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید کردند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در این بازدید یک روزه از نزدیک در جریان پیشرفت های دانشگاه قرار گرفت و ضمن افتتاح دفتر استاندارد سازی شاهد امضای توافقنامه همکاری های این سازمان و دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان شد.

در این بازدید یک روزه دکتر شریعتی، دکتر درویش معاون معاون تدوین و ترویج استاندارد ،مهندس قیصی پور مدیر کل اداره کل استاندارد استان خوزستان و هیات همراه ابتدا بر مزار شهید گمنام دانشگاه حضور یافته و با ادای احترام و شاخه گل یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند و در ادامه با حضور در سالن آمفی تئاتر دانشکده برق و کامپیوتر در سخنانی کوتاه با اشاره به اینکه این دانشگاه در بحث کارآفرینی در دانشگاه های استان پیشرو بوده است افزود با وجود اینکه این دانشگاه سابقه چندانی ندارد  و دانشگاهی جوان و رو به رشد است ولی چون دارای اعضای هیات علمی جوان ،نخبه و خوش فکر می باشد و جزو دانشگاه های نسل سه و چهار کشور بوده و از طرفی رئیسی داشته که تمام هم و غم خود را برای پیشرفت در بحث های کار آفرینی و دانش بنیان گذاشته، نسبت به بضاعت خود خیلی زود پله های ترقی را طی و توسعه پیدا کرده است.
وی استاندارد را نماد کیفیت،ایمنی و تایید یک محصول عنوان کرده و افزود ما در بحث استاندارد به محصول اکتفا نکرده و هم اکنون در حوزه علوم انسانی و اجتماعی هم ورود کرده و استانداردهایی نظیر حکمرانی،مسئولیت های اجتماعی،ضد فساد ، ضد رشوه ،خیر همگانی از جمله مواردی است که تعریف کرده ایم.
شریعتی بهره وری را در تعریف جدید جزیی از استاندارد عنوان کرده و افزود پیشنهاد ادغام سازمان استاندارد و سازمان بهره وری را به رئیس جمهور داده ایم تا کیفیت بخشی و برند سازی و همه جزییات این پروسه در مسیر رعایت حقوق مصرف کننده و حقوق شهروندی به کار گرفته شود.
وی چهار محور مشارکت جوانان در استاندارد سازی،تکنولوژی،اقتصاد و توجه به مسائل زیست محیطی و آب و هوایی را از جمله محورهای موسسه استاندارد در دستور کار سال جاری این سازمان عنوان کرد و افزود امیدواریم با امضای این تفاهمنانه این دانشگاه در بحث پایلوت استاندارد سازی نیز بتواند موفق عمل کند و در پایان اظهار امیدواری کرد در بحث استاندارد سازی این دانشگاه بتواند پیشرو ما باشد وهمچون بحث کارآفرینی بتواند روز به روز در مسیر رشد و بالندگی سازمانی حرکت کند.
دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه نیز در سخنانی کوتاه با اشاره به مناسبت های اربعین و هفته دفاع مقدس از زحمات چند ساله دکتر شریعتی در کسوت استانداری و حمایت های بیشمار ایشان از دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان تشکر کرده و موفقیت های دانشگاه در بحث های کارآفرینی و مهارت آموزی را مرهون تلاش های اساتید و همه پرسنل دانشگاه عنوان نمود.
در ادامه توافق نامه ای 3 ساله  بین این دانشگاه و اداره کل  استاندارد خوزستان به نمایندگی مهندس قیصی پور و دکتر سید نژاد منعقد شد.تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه و سازمان ملی استاندارد ایران به منظور ایجاد همکاری های مشترک و تبادل اطلاعات،تجربیات ،توانمندی های علمی ،فنی ،آزمایشگاهی و کارشناسی با هدف ارائه خدمات علمی،فنی ،آموزشی ،پژوهشی و اجرای پروژه های مشترک به امضای طرفین رسید.
در پایان این بازدید دفتر استاندارد سازی واقع در مرکز جوار دانشگاهی افتتاح و  مورد بهره برداری قرار گرفت.