پنج‌شنبه, 13 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
پیام تسلیت دانشگاه در پی حادثه دلخراش محور بهبهان-رامهرمز

در پی حادثه دلخراش صبح روز دوشنبه محور بهبهان-رامهرمز،روابط عمومی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان پیام تسلیتی منتشر کرد.در این متن آمده:

"وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ"

حادثه تلخ و غمبار تصادف زنجیره ای صبح دوشنبه که موجب درگذشت و مصدومیت تنی چند از همشهریان عزیزمان شده است، غم و اندوه فراوانی را در دل تمامی مردم ایجاد کرده است.

از این رولازم می دانیم از طرف اساتید ، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان مصیبت وارده را به همه همشهریان بویژه خانواده های داغدار درگذشتگان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال آمرزش و علو درجات را برای آن عزیزان و صبری جمیل را برای بازماندگان عزیزان از دست رفته مسئلت نموده و برای آسیب دیدگان این حادثه آرزوی بهبودی و سلامتی می‌نمائیم.

روابط‌ عمومی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان