پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
انتصاب سرپرست دانشكده منابع طبیعی
رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با صدور حکمی دکتر مهدی بنایی را بعنوان سرپرست دانشکده منابع طبیعی منصوب کرد.

در ابتدای مراسم دکتر احمد اسماعیلی ریاست دانشگاه با توجه به اتمام دوره مسئولیت رئیس اسبق دانشکده منابع طبیعی ، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ایشان، طی حکمی جناب آقای دکتر مهدی بنایی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی را به سمت سرپرست دانشکده منابع طبیعی منصوب کرد.
در این حکم آمده است: احتراماً؛ نظر به مراتب دانش و تجارب جنابعالی در آموزش عالی، به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به‌ سمت “ سرپرست دانشکده منابع طبیعی ” منصوب می‌شوید.
انتظار می‌رود ضمن تعامل سازنده و بهره‌مندی از تمامی ظرفیت‌های دانشگاه و توان مدیران، اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان، حرکت بر محور جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی را سرلوحه برنامه ها قرار داده و اهتمام لازم برای ارائه خدمات شایسته به دانشجویان گرامی صورت پذیرد.
مزید توفیقات جنابعالی در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله برای اعتلای آموزش عالی کشور، حرکت در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.