پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۸/۳۰
برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشگاه
انتخابات شورای صنفی- رفاهی دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با مشارکت دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

با هدف مشارکت بیشتر دانشجویان در تصمیم‌گیری‌ها و استفاده از نظرات مشورتی آنان در اداره بهتر امور دانشجویان، انتخابات شورای صنفی- رفاهی دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان توسط معاونت دانشجویی برگزار شد.
دکتر فاطمی معاون دانشجویی ضمن آرزوی موفقیت برای کاندیداهایی که بالاترین آراء را کسب نموده‌اند افزود ما به منظور ایجاد بستر مناسب برای تقویت زمینه‌های مشارکت، همفکری، تصمیم‌سازی، برنامه‌ریزی و همکاری دانشجویان در امور صنفی و حفظ و پیگیری حقوق و حریم دانشجویی، اقدام به برگزاری انتخابات شواری صنفی دانشجویان بر اساس آئین نامه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه های کشور نمودیم که خوشبختانه با مشارکت و استقبال دانشجویان به خوبی برگزار گردید.
شایان ذکر است پس از شمارش آراء در حضور نمایندگان کمیته نظارت و اجرایی، معصومه جمشیدی،فاطمه فتح اله نژاد،قادر تابع معتوقی،محمد طهماسبی شاه منصوری،سید محمد رضا موسوی،رضا احمدی و سینا نژاد حسینی بالاترین آراء دانشجویان را کسب نموده‌اند که پس از تایید نهایی انتخابات فعالیت خود را شروع می کنند.