پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
دوره توانمندسازی شبكه خادمان شهدا
اولین دوره توانمندسازی خادمین شهدای استان خوزستان در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

اولین دوره توانمندسازی خادمین شهدای استان خوزستان با حضور مسئولان شهرستانی و استانی در دو محور آموزش سبک زندگی شهدا و توانمندسازی خادمان شهدا بمدت دو روز در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
محمد حاج رحیمی مسئول کمیته خادمین شهدا در قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج با بیان اینکه خادمان شهدا بهعنوان تشکل مردمی ایفای نقش میکنند، گفت: خادمان شهدا بعد از گذراندن دورههای توانمندسازی، نقش زیادی در راهاندازی تشکلهای خادمین در شهرهایشان ایفا میکنند. آنها از این طریق میتوانند هم ترویج دهنده فرهنگ شهدا باشند و هم مبلغی برای راهیان نور؛ تا هم عاملی برای تشویق نسلهای امروزی برای بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس باشند و هم اینکه در آماده سازی و نحوه میزبانی از زائران شهدا با خوی و منش شهدایی رفتار کنند.
در پایان، مراسم اختتامیه این دوره با حضور امام جمعه شهرستان بهبهان، مسئولین شهرستانی و دکتر اسماعیلی ریاست دانشگاه و با اهدا لوح تقدیر به اعضای کمیته استانی، در مسجد سراج منیر دانشگاه برگزار گردید.