شنبه, 8 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
نشست اعضای شورای صنفی دانشجویان با ریاست دانشگاه
با هدف رفع کمبودها در نشست اعضای شورای صنفی دانشجویان با دکتر اسماعیلی، مسائل و مشکلات دانشجویی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست که اعضای شورای صنفی دانشجویان با همراهی دکتر فاطمی معاون دانشجویی و مهندس قاسمی مدیر دانشجویی نیز حضور داشتند هر یک اعضای این شورا با توجه به مسئولیت شورایی خود به بیان مسائل، دغدغه‌ها و برخی راهکارهای پیش‌رو برای برطرف شدن موارد مطرح شده پرداختند.
دکتر اسماعیلی پس از استماع صحبت های دانشجویان مقررکرد برخی از مشکلات مرتبط با حوزه دانشجویی بررسی و مرتفع گردد و همچنین جلسات با اعضا شورای صنفی ادامه یابد و موضوعات آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی با حضور معاونین بخش های مرتبط بصورت مجزا در جلسات آتی بررسی شود.
در پایان این نشست دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه بر فعالیت پویای شورای صنفی وهمچنین پیگیری مسائل و مطالبات دانشجویان درارتباط نزدیک با مسئولین دانشگاه با هدف تسهیل امور تاکید نمود.