سه‌شنبه, 18 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۱/۱۷
حضور دانشگاهیان در راهپیمایی روز قدس
دانشگاهیان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان همپای مردم روزه‌دار و ولایت مدار شهرستان همزمان با روز جهانی قدس، با حضوری چشمگیر در حمایت از مردم فلسطین به خیابان آمدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاهیان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان همپای مردم روزه‌دار و ولایت مدار شهرستان بهبهان در بیست و پنجمین روز از ماه مبارک رمضان همزمان با روز جهانی قدس، با حضوری چشمگیر در حمایت از مردم فلسطین به خیابان آمدند تا به جهانیان اعلام کنند که روز قدس روز اتحاد و همبستگی در برابر استکبار جهانی است و هرگز امت اسلام در مقابل ظلم و ستم سر خم نخواهد کرد.

در این مراسم دانشجویان، اساتید وکارکنان دانشگاه به همراه مسئولین دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان همچنین بسیج و تشکل های دانشجویی دانشگاه ابتدا در میدان بانک ملی اجتماع کرده و سپس ضمن حرکت به سوی حرم مطهر امامزاده حیدر(ع) در جمع راهپیمایان مراسم روز قدس اتحاد، انسجام و همبستگی ملی خود را در پشتیبانی از آرمان های انقلاب، امام راحل و رهبر معظم انقلاب به نمایش گذاشتند و با در دست داشتن پلاکاردها و پرده نوشته های مختلف حمایت و پشتیبانی خود را از مردم ستمدیده فلسطین اعلام کردند.

لازم به ذکر است در پایان مراسم راهپیمایی در صحن امامزاده حیدر علیه السلام بیاینیه مشترک در خصوص محکومیت جنایت رژیم صهیونسیتی قرائت شد و سپس مراسم با اقامه نماز جمعه در حرم مطهر به پایان رسید.

510.jpg511.jpg