شنبه, 15 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۲/۰۵
بزرگداشت شهدای قدس
با حضور دانشجویان مراسم بزرگداشت شهدای قدس برگزار شد.

با سخنرانی سردار قاسمی خشاب فرمانده سپاه بهبهان و با حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان و تعدادی از مسوولین و مدیران دانشگاه، مراسم بزرگداشت شهدای قدس در کنار قبر مطهر شهید گمنام برگزار شد.

قاسمی خشاب به همراه مسوول بنیاد شهید شهرستان و مسوولین دانشگاه با حضور بر مزار شهید گمنام دانشگاه ادای احترام نمودند.
سپس دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه ضمن تبریک سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از عملیات وعده صادق که توسط هوافضای سپاه پاسداران علیه رژیم منحوس صهیونیستی انجام شد اعلام حمایت کرده و آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه حافظان امنیت امت اسلامی نمود.
فرمانده سپاه بهبهان نیز در سخنانی به توضیح و تفسیر عملیات وعده صادق پرداخت و جزییات جدیدی از این عملیات بزرگ را در سطح کشور و جهان مورد بررسی و شفاف سازی قرار داد.