يکشنبه, 30 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
افتتاحیه جشنواره دانشجویی رویش و حركت
مراسم افتتاحیه جشنواره دانشجویی رویش و حركت دستاوردهای علمی و فرهنگی دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم افتتاحیه جشنواره دانشجویی رویش و حركت دستاوردهای علمی و فرهنگی دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء ص بهبهان در قالب نمایشگاه رویش و حرکت اجراء و در  معرض دید مراجعه کنندگان قرار گرفت.

در این نمایشگاه سه روزه که در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه برگزار شده است، دستاورد ها و فعالیت های علمی و فرهنگی اعضای کانون ها و انجمن های دانشگاه در قالب 18 غرفه در معرض دید مراجعه کنندگان قرار گرفت.

دکتر میری مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه در مراسم رونمایی از پوستر و تندیس جشنواره رویش و حرکت و افتتاح این نمایشگاه که با حضور رئیس دانشگاه و اعضاء هیئت رئیسه و جمع کثیری از دانشجویان برگزار گردید، هدف از برگزاری این رویداد را تعامل علمی و بين دانشجویان و ترغیب دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود به تولید دستاوردهای علمی, حرکت به سوی توسعه شرکت های دانش بنیان و تمرین فعالیت های سامان یافته اجتماعی، فرهنگی برای ورود مجرب به اجتماع عنوان کرد.

وی افزود در طول این سه روز کارگاه آموزشی و سمینارهای پژوهشی و مسابقات مهیجی  در محل نمایشگاه برگزار می شود.

انشاءالله حضور بازدیدکنندگان در باروری و تعمیق بیش از پیش فعالیت های دانشجویی مؤثر باشد!

1590.jpg  ..  1597.jpg