پورتال سازمانی

تولیدات رسانه ای

۱۴۰۰/۰۹/۰۷
    تعداد بازدید : ۴۱
    دکتر سلیمانی رئیس مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی کشور از بخش های مختلف دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید کرد .
     ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
    تعداد بازدید : ۱۶۸
    بمناسبت هفته جهانی کار آفرینی کارگاه آشنایی با شرکت های دانش بنیان و خلاق و معرفی خدمات مراکز رشد و نوآوری " و خدمات مشاوره کار آفرینی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
     ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
    تعداد بازدید : ۱۴۱
    در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با بیماری کرونا شهرستان از نقش اجتماعی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در مبارزه با بیماری کرونا و راه اندازی مرکز واکسیناسیون تقدیر شد.
     ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    تعداد بازدید : ۲۰۰
    طرح آزمایشی استقبال از خانه با هدف رفع مشکل کمبود دانشجو در رشته های دانشکده منابع طبیعی با موفقیت در حال اجرا است.
     ۱۴۰۰/۰۷/۰۵
    تعداد بازدید : ۳۹۷
    نخستین آمفی‌تئاتر روباز و دانشجویی استان در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان افتتاح و به بهره برداری رسید.
     ۱۴۰۰/۰۷/۰۳
    تعداد بازدید : ۲۶۴
    دکتر غلامرضا شریعتی رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در راس هیاتی مرکب ازمدیران این سازمان از دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید کردند.
     ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
    تعداد بازدید : ۲۲۶
    در نشست مشترک روسای دانشگاه و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان راه های اجرای همکاری های مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
     ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
    تعداد بازدید : ۱۵۲
    دكتر سید نژاد رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به مناسبت آغاز سال تحصيلي 1401-1400 پيام تبريكي خطاب به جامعه دانشگاهی و دانشجویان ارسال نمود.
     ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    تعداد بازدید : ۲۳۲
    صبح امروز زمین چند مظوره ورزشی ساحلی و مرکز مشاوره،تندرستی و پایش سلامت دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان افتتاح شد
     ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    تعداد بازدید : ۱۳۷
    اولین همایش ملی نوآوری و فناوری های نوین و کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر با اعلام مقالات برتر به کار خود پایان داد.

گزارش های خبری

گروه دورانV5.7.2.0