علمداری1.jpg

حجت اله علمداری

دانشکده : منابع طبیعی
گروه آموزشی : شیلات
 
  CV
دكتري آبزي پروري - تغذيه ; دانشگاه فني دولتي آستراخان روسيه ; 1392
كارشناسي ارشد مهندسي منابع طبيعي -  شيلات ; دانشگاه تهران ; 1382
كارشناسي مهندسي منابع طبيعي -  شيلات ; دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان ; 1378
پست الکترونیک: alamdari@bkatu.ac.ir ,alamdari671@yahoo.com
شماره تماس: 52721191 - 061
تاریخ بروزرسانی: 1404/9/8

1- مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه در سال هاي 1394 و 1395.

 

2- رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه در سال هاي 1395 تا 1400.

 

3- عضویت در کمیته ترفیع، شوراهای آموزشي-پژوهشي-فرهنگي و شورای دانشگاه در سال هاي 1395 تا 1400.

 

4- عضويت در پارك علم و فناوري خوزستان در قالب هسته فناور از خرداد 1401.

 

1- تدريس متوالي دروس جانور شناسي، ماهي شناسي، تكثير و پرورش ماهيان گرمابي، تكثير و پرورش ماهيان سردآبي، تكثير و پرورش ماهيان آب شيرين، تكثير و پرورش ميگوي آب شور، اصول تغذيه آبزيان، جيره نويسي غذاي آبزيان، هيدروبيولوژي، كارآفريني و شناخت منابع طبيعي در مقطع كارشناسي شيلات.

 

2- تدريس متوالي دروس توليد غذاي زنده، تكثير و پرورش تكميلي ماهي، تغذيه تكميلي آبزيان پرورشي در مقطع كارشناسي ارشد شيلات.

 

3- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات سطوح مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر رشد و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز در کپور معمولی " در سال 1395.

 

4- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات نسبتهای ترکیبی مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر رشد و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز در کپور معمولی " در سال 1396.

 

5- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات سطوح مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر پاسخ به استرس در کپور معمولی " در سال 1396.

 

6- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات نسبت های ترکیبی مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر پاسخ به استرس در کپور معمولی " در سال 1396.

 

7- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثر گنجاندن میوه بلوط ایرانی خام و اتوکلاو شده در جیره غذایی بر رشد و آنالیز لاشه کپور معمولی " در سال 1397.

 

8- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرمیوه بلوط ایرانی اکسترود شده بر رشد و ترکیب لاشه کپور معمولی" در سال 1401.

 

9- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان" اثر ميوه بلوط ایرانی خیسانده و تخمیر شده بر رشد و ترکیب لاشه کپور معمولی " در سال 1401.

 

10- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان" اثر خيساندن ميوه بلوط ايراني بر قابليت هضم آن در كپور معمولي" در سال 1401.

 

11- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان" اثر جوانه زني بذر بلوط بر قابليت مصرف آن در ماهي كپور معمولی" در سال 1401.

 

1- ارتقاء فرمول جيره غذايي انواع آبزيان

2- فرآوري انواع مواد اوليه غذايي جهت ساخت خوراك آبزيان

3- مطالعه تركيبات ضد تغذيه اي

مقالات چاپ شده در مجلات علمي- پژوهشي

 

1- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، یاکوباوا، اُ. س.، ۲۰۱۳. نتایج ارتقاء جیره غذایی آغازین با استفاده از هیدرولیزات پروتئینی ماهی و ژلاتین ماهی، مجله روسی زئوتخنیا، شماره ۱۱، صص ۱۴-۱۵.

 

2- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، ۲۰۱۳. اثر پیشگیری کننده- دارویی پروبیوتیک ها در ترکیب جیره غذایی آغازین برای ماهیان خاویاری، مجله روسی زئوتخنیا، شماره ۵، صص ۱۷-۱۸.

 

3- علمداری، ح.، پاناماریوف، س. و.، دالگانووا، ن. و.، ۲۰۱۳. نتایج میکروکپسوله کردن هیدرولیزات پروتئینی ماهی در پروسه آماده سازی جیره غذایی آغازین ماهی با استفاده از کیتوزان، مجله الکترونیکی روسی وستنیک ام.گ.اُ.او.، شماره ۲، صص ۱-۷.

 

4- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، وینوف، آ. س.، ۲۰۱۳. نتایج ارتقاء جیره غذایی آغازین برای لارو ماهیان خاویاری بر اساس استفاده از هیدرولیزات پروتئینی کیلکا و پروبیوتیک تجاری بیفیتریلاک، مجله روسی وستنیک آ.گ.ت.او.، شماره ۲، صص ۱۷۲-۱۷۷.

 

5- علمداری، ح.، پاناماریوف، س. و.، ۲۰۱۳. نتایج استفاده از ترکیبات پروبیوتیکی در تغذیه ماهیان خاویاری در زمانیکه دمای آب پائین تر از حد بهینه باشد، مجله روسی وستنیک آ.گ.ت.او.، شماره ۳، صص ۱۳۳-۱۴۰.

 

6- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، ۲۰۱۳. رژیمهای بهینه استحصال ترکیبات هیدرولیزاتی پروتئینی از کیلکا برای جیره های غذایی آغازین ماهیان خاویاری، مجله روسی وستنیک آ.گ.ت.او.، شماره۱، صص ۱۷۳-۱۷۹.

 

7- طالبيان نيك، س. س. و علمداري، ح.، 1399. افزودن میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به جیره غذایی ماهی کپور معمولي (Linnaeus, 1758Cyprinus carpio  ) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و مقاومت در برابر تنش شوری. مجله علمی شیلات ایران، 29(2) : 91-83 .

 

8- نارویی، م. و علمداری، ح.، 1401. تاثیر تغذیه با میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) خیسانده و تخمیر شده بر میزان رشد، مصرف غذا و ترکیب لاشه کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران، 31(1) : 56-47.

 

9- ندري، آ. و علمداري، ح.، 1401. اثرات خيساندن ميوه بلوط ايراني (Quercus brantii) در آب بر حذف تركيبات فنولي و قابليت هضم آن براي كپور معمولي (Cyprinus carpio). تغذيه آبزيان 1: 66-57.

 

10- موسوي، خ. و علمداري، ح.، 1402. اثر ميوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) اكسترود شده بر عملكرد رشد و ترکیبات لاشه کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمي شيلات ايران3: 22-13.

 

11-علمداري، ح. و موسوي، خ.، 1402.  اثرات اكسترود كردن آرد بلوط ايراني (Quercus brantii) تحت شرايط دمايي و رطوبتي مختلف بر آناليز بيوشيميايي، تركيبات فنولي و قابليت هضم آن توسط كپور معمولي (Cyprinus carpio). تغذيه آبزيان 1: 52-43. 

 

12- علمداري، ح. و موسوي، خ.، 1402.  اثرات اکسترود کردن آرد گندم تحت شرايط دمايي و رطوبتي مختلف بر آنالیز بیوشیمیايي، ترکیبات فنولي و قابلیت هضم آن توسط کپور معمولي (Cyprinus carpio). مجله علوم و فنون شيلات، 12(3): 286-277. 

 

13- علمداري، ح.، نگهبان، م. و كريم زاده، ا.، 1402. اثرات تغذيه با بلوط ايراني بر عملكرد رشد، مصرف خوراك و تركيب لاشه ماهي كپور معمولي. نشريه بهره برداری و پرورش آبزيان، 12 (3)، 27-17.

 

14- علمداري، ح. و موسوي، خ. 1403. اثرات جايگزيني آرد گندم اكسترود شده با آرد بلوط اكسترود شده بر رشد، فعالیت آنزيمي و قابلیت هضم جیره غذايي در كپور معمولي (Cyprinus carpio). نشريه بهره برداري و پرورش آبزيان، 13 (3)، 104-93.

 

15- علمداري، ح. و نارويي م.، 1403. اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی در شرایط برون تنی (Cyprinus carpio). مجله علوم و فنون شيلات، 14(1): 36-28.

 

16-  علمداری، ح. و نارویی م.، 1403.  اثر فرآوری بلوط به روش خیساندن قلیایی- تخمیر بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم برونتنی آن در کپور معمولی. نشریه پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 12(4): 12-1.

 

17علمداری، ح. و كاظمي م.، 1404. اثرات سلنیوم­­های مخمری (سلمکس، سلنوسورس و سلپلکس) بر زنده ­ماني، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در کپور معمولی (Cyprinus carpio). تغذيه آبزيان،  11 (2): 86-71 .

 

 مقالات چاپ شده همايشي

 

1- علمداري، ح. و نارويي م.، 1401. ارزیابی امکان استفاده از میوه بلوط خیسانده و تخمیر شده در جیره غذایی ماهی کپور و در راستای توسعه اشتغال در شهرستان بهبهان. همايش ملي توسعه بهبهان.

 

1- كسب رتبه علمي دو (2) در كنكور كارشناسي ارشد سراسري سال 1379.

 

2- ثبت اختراع با عنوان " فرآيند شيرين كردن بلوط به روش قليايي جهت تغذيه ماهي" در تاريخ  1403/2/12

 

3- كسب لوح تقدير از چهارمين جشنواره ملي پايان نامه ها و رساله هاي دانشجويي كاربردي كارفرما محور "امير كبير" در تاريخ 1403/11/17 

 

4- كسب عنوان چهارمين ايده برگزيده در رويداد "سرمايه گذاري، خلاقيت و نوآوري در حوزه صنعت زيتون" در تاريخ 1404/1/26

 

5- ثبت اختراع با عنوان " فرآيند و فرآورده بلوط تخمير شده با استفاده از مخمر نانوايي جهت تغذيه ماهي" در تاريخ  1404/2/24

 

6- ثبت اختراع با عنوان " فرآیند جوانه زدن و اکسترود کردن بلوط تحت شرایط معین به منظور ارتقاء ارزش غذایی آن" در تاريخ  1404/9/8

 

 

capture.png

تابلو اعلانات

6.1.8.0
گروه دورانV6.1.8.0