جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۰/۰۶/۲۰
اطلاعیه راه اندازی سامانه جدید آموزش مجازی - ویانا

در راستای پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه و ارتفاع سطح کمی و کیفی سامانه یادگیری الکترونیکی، به اطلاع میرساند سیستم آموزش مجازی دانشگاه به نسخه جدید ویانا تغییر بستر داده شد، که از مزایای این سامانه میشود به موارد زیر اشاره نمود:

•  ظاهر گرافیکی کاربر پسند و تجربه کاربري خوب
  • معماري به روز نرم افزاري
  •  سازگار با موبایل و تبلت (طراحی Responsive )
  • افزایش سرعت نمایش صفحات
  •  امکان تعریف شعبه هاي آموزشی مستقل یا زیرمجموعه در قالب یک سامانه آموزش مجازي
  • منعطف در جهت پیاده سازي توزیع پذیري براي پخش بار
  • استفاده از قابلیت هاي جدید مانند:
    • استفاده از مسیر یادگیري (Learning Path) هوشمند در تعریف فعالیت هاي آموزشی
    • استفاده از بازي واري (Gamification) در جهت افزایش انگیره در انجام فعالیت هاي آموزشی
    • اتاق گفتگوي کلاسی (در جهت عدم استفاده مدرس و دانشجو از پیام رسان هایی مانند واتس اپ و .. )
    • چند زبانگی و برخی از قابلیت هاي جدید دیگر

لذا همه کاربران از جمله اساتید گرامی و دانشجویان محترم از این پس برای دسترسی و استفاده از سامانه جدید آموزش مجازی، می‌توانند با مراجعه به سایت دانشگاه و انتخاب گزینه آموزش مجازی در صفحه اصلی سایت، وارد سامانه جدید شوند و همچنین از طریق لینک­های زیر به این سامانه دسترسی پیدا کنند:

لینک ورود اساتید:     lmst.bkatu.ac.ir

لینک ورود دانشجویان: lms.bkatu.ac.ir

ضمنا به اطلاع میرساند این سامانه جدید بر اساس سامانه گذشته ارتقاء و بروزرسانی شده و استفاده از آن بسیار آسان است، اما به جهت رفاه حال اساتید و دانشجویان محترم فایل های راهنما در صفحه ورود به سامانه قرار داده شده است، که کاربران می‌توانند جهت راهنمایی و سهولت استفاده از سامانه به آن مراجعه نمایند.

توجه: نام کاربری و رمزعبور کاربران همان نام کاربری و رمز عبور است که در سامانه قبل استفاده می نمودند و نام کاربری و رمز عبور اساتید و دانشجویان جدید، ( اساتید: کد استادی و شماره ملی) و (دانشجویان: شماره دانشجویی و شماره ملی) می باشد. کاربران در صورتی فراموشی رمز عبور میتوانید با کارشناسان واحد انفورماتیک دانشگاه با شماره داخلی زیر تماس بگیرند:

کارشناس

محل استقرار