چهارشنبه, 19 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۲/۱۱
اطلاعیه رزرو غذای دانشجویی

ضمن عرض سلام و آرزوی سلامتی برای دانشجویان گرامی، بنا به تصمیمات اتخاذ شده جهت از سرگیری آموزش حضوری دانشگاه، تمهیدات لازم جهت تامین غذای دانشجویان و استفاده از سالن غذا خوری دانشگاه به شرح ذیل اعلام می گردد:

ü کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی می توانند جهت رزرو غذای دانشجویی و استفاده از سالن غذا خوری دانشگاه اقدام نمایند.

ü دانشجویان کارشناسی طبق اطلاعیه حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه و برنامه زمانبندی آموزش حضوری مربوطه می توانند جهت رزرو غذای دانشجویی و استفاده از سالن غذاخوری دانشگاه اقدام نمایند.

دانشجویان گرامی جهت رزرو غذا به موارد ذیل دقت فرمایید:

ü جهت رزرو غذا به سامانه اتوماسیون تغذیه در سایت دانشگاه مراجعه فرمایید.

ü کلیه دانشجویان جهت ورود به سامانه از نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمز عبور (عدد 1) استفاده نمایید.

ü دانشجویان پس از ورود به سامانه و در پنل شخصی می توانند رمز عبور شخصی خود را تغییر و بروزرسانی نمایند.

لازم به ذکر است جهت رفع مشکلات خود در خصوص رزرو غذا می توانید با شماره تلفن 06152734785 (واحد اتوماسیون اداره تغذیه) تماس بگیرید.

از همكاري دانشجويان گرامي در پيشگيري از شيوع ويروس كرونا و حفظ سلامتي خود و ساير دانشگاهيان بسيار سپاسگزاريم.